AcasăSTIRICARAS-SEVERINPrimarul PSD din Oțelu Roșu: Liviu Dragnea trage partidul în jos

Primarul PSD din Oțelu Roșu: Liviu Dragnea trage partidul în jos

Luca Mălăiescu, primarul oraşului Oţelu-Roşu, din Caraş-Severin, membru cu vechime al PSD, a anunţat într-o emisiune de radio că se gândeşte să renunţe la funcţia de vicepreşedinte județean al PSD, nemulțumit de modul în care este condus partidul. Mălăiescu este unul dintre susținătorii declarați ai Ecaterinei Andronescu, afirmând că președintele partidului, Liviu Dragnea, este cel care în acest moment trage partidul în jos.

“Nemulţumirile mele sunt de câteva luni de zile şi chiar mă gândesc serios la posibilitatea de a-mi da demisia. Sigur, motivele sunt ample. Când eşti membru PSD de 18 ani şi ai deţinut diferite funcţii în această perioadă, şi vezi ce se întâmplă atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean, există şi posibilitatea aceasta de a demisiona. Sunt mai multe nemulţumirile şi momentan chiar nu aş vrea să intru prea mult în detaliu. Cu certitudine sunt şi de ordin administrativ, şi de ordin politic, pentru dacă observăm ce se întâmplă la ora actuală pe scena politică, cred că nu sunt singurul primar PSD nemulţumit. Chiar la noi în judeţ cunosc colegi, destul de mulţi, care sunt nemulţumiţi din cauză că nu au fost sprijiniţi administrativ, dar şi pentru ceea ce se întâmplă pe scena politică la ora actuală”, a spus Mălăiescu, citat de ziarul Adevărul.

Primarul cărășean este un susţinător declarat al Ecaterinei Andronescu şi este de acord cu tot ceea ce aceasta a scris în scrisoarea adresată conducerii PSD.

“Pe doamna ministru Andronescu o cunosc foarte bine, de pe vremea când era ministrul Educaţiei, şi pot să vă spun că am fost odată la ea, la minister, la ora 23.30 de minute şi încă muncea, şi mi-a rezolvat o problemă administrativă a oraşului Oţelu Roşu. Este o femeie deosebită, o femeie care, din punctul meu de vedere, ar fi meritat postul de ministru al Educaţiei, pentru că toţi cei care au fost după dânsa nu s-au ridicat la nivelul ei de profesionalism. Consider că scrisoarea pe care a trimis-o era mai bine să fie discutată în cadrul partidului, în CEx, dar văzând şi chiar cred că dânsa nu a fost lăsată să candideze şi în CEx nu a fost primită, probabil a fost ultima soluţie pe care a găsit-o să-şi exprime nemulţumirea”, afirmă Mălăiescu.

Primarul oraşului cărăşean consideră că preşedintele Liviu Dragnea aduce deservicii partidului, însă spune că până la echilibrarea situaţiei politice mai poate rămâne în funcţie. Luca Mălăiescu e de părere, la fel ca Ecaterina Andronescu, că PSD ar fi trebuit să pună alţi oameni în Guvern.

“Este clar că la ora actuală domnul preşedinte Liviu Dragnea trage partidul în jos. Nu ştiu dacă alt preşedinte în locul lui ar fi putut însă continua această luptă politică, aţi văzut că domnul Ponta a cedat s-a retras şi a lăsat partidul într-un gol. Adevărul este undeva la mijloc. Eu nu-l iubesc pe domnul Dragnea, dar l-am susţinut şi îl susţin până se echilibrează situaţia la nivel naţional. Însă, cu siguranţă, are mare dreptate doamna Andonescu atunci când spune că PSD are oameni mult mai capabili, care ar putea să ocupe funcţiile de ministru din actualul guvern”, a mai spus primarul cărăşean.

 

 

Sursa informatie: Adevarul
Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc