AcasăADMINISTRATIEPrimarul Braşovului cere lămuriri șefului Poliției Locale în contextul fraudării testelor angajaților...

Primarul Braşovului cere lămuriri șefului Poliției Locale în contextul fraudării testelor angajaților instituției

[ad_1]

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, i-a solicitat, luni, şefului Poliţiei Locale, Nicolae Aldea, “să-şi lămurească activitatea” oficial, atrăgându-i atenţia că instituţia pe care o conduce se confruntă “cu un nivel minim de încredere din partea braşovenilor”, consumând peste 4 milioane de euro anual, “fără a furniza servicii de calitate braşovenilor”.

“Astăzi, am trimis domnului Nicolae Aldea două adrese oficiale, menite să lămurească activitatea sa de director al Poliţiei Locale. Prima adresă îi cere ca până mâine la ora 10:00, să îmi comunice, în scris, deciziile pe care le-a luat în legătură cu examenul de competenţe, în jurul căruia planează suspiciuni de fraudă datorită nerespectării regulamentului publicat de organizare a examenului”, a declarat, luni, primarul Allen Coliban.

A doua solicitare, care are termen de răspuns 11 martie, se referă la aspecte legate de activitatea Poliţiei Locale “reieşite din numeroase sesizări depuse de cetăţeni şi de personalul angajat în această instituţie, în ultimele patru luni”.

“După ce voi primi răspunsurile solicitate, voi lua o decizie în ceea ce priveşte Poliţia Locală. Mesajul meu este foarte clar: Poliţia Locală Braşov se confruntă cu un nivel minim de încredere din partea braşovenilor şi are nevoie de un management eficient, care să implementeze acţiuni concrete şi cu rezultate, care să transforme această instituţie într-un serviciu public profesionist. Altfel, rămâne o instituţie locală care consumă peste 4 milioane de euro anual, fără a furniza servicii de calitate braşovenilor”, a subliniat Coliban.

Recent, în mediul online, au apărut acuzaţii privind o posibilă fraudare a unui concurs organizat de Poliţia Locală Braşov. Concursul a fost organizat în baza unei hotărâri a Consiliului Local Braşov, care prevede obligativitatea ca toţi poliţiştii locali braşoveni să participe la această testare, scopul fiind ca cei mai slabi 12 lucrători să fie concediaţi.

Ulterior, conducerea Poliţiei Locale Braşov a anunţat că va sesiza organele de cercetare penală privind posibila fraudare a concursului, “constatând că există unele suspiciuni rezonabile care ar putea genera o situaţie de neîncredere în corectitudinea acestuia”.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: