STIRI DIN VEST | PLATFORMA DE ADVERTORIALE

Premier League: care sunt echipele care vor prinde locurile de Champions League în acest sezon

Bătălia pentru titlul din Premier League este mereu una aprigă iar acest sezon nu face excepție. Arsenal și part destinate să se lupte până la final pentru unul dintre cele mai importante trofee din lumea fotbalului. Cu toate acestea, există numeroase alte mize importante în lumea fotbalului englez iar una dintre ele este prinderea unui loc de UEFA Champions League.

În Anglia primele patru locuri se califică direct în faza grupelor din sezonul următor al UEFA Champions League, cea mai prestigioasă competiție fotbalistică din lume. O calificare în grupele Champions League vine la pachet cu numeroase avantaje importante pentru orice club, oricât de mic sau mare. În primul rând, este vorba despre prestigiul extraordinar pe care îl aduce această competiție. Asta va ajuta enorm la marketingul global, dar și la construirea unui brand durabil. De asemenea, va ajuta și la atragerea de mari fotbaliști pentru că toți își doresc să joace în Liga Campionilor.

Dincolo de acest avantaj mediatic, este vorba și de cel financiar. UEFA Champions League aduce bani importanți, iar creșterea bugetului este foarte importantă pentru orice club. Deci mizele sunt acolo, iar toate cluburile vor să ajungă în UCL. Care sunt însă favoritele pentru prinderea celor patru locuri? Dacă ești în căutarea unor variante de pariuri pe Premier League la Sportingbet, atunci citește în continuare ca să afli toate informațiile de care ai nevoie.

Cine va prinde Top 4 în acest sezon de Premier League?

  1. Arsenal

Tunarii sunt liderii detașați din Premier League iar în acest moment pare aproape imposibil ca ei să rateze Top 4. Arsenal are cea mai puternică echipă din Anglia și asta nu se va schimba prea curând. Cu un antrenor de elită, un lot de clasă mondială și o atmosferă incendiară la toate meciurile de acasă, Arsenal are garantat un loc în ediția viitoare a UEFA Champions League, iar realist vorbind, cel mai probabil asta va veni din postura de campioană a Angliei (pentru prima oară din 2004!). 

  1. Manchester City

Echipa lui Pep Guardiola este singura care mai are șanse realiste la titlu în acest sezon, dar nu este clar dacă titlul în campionatul intern sau câștigarea trofeului Champions League este prioritatea pentru echipa din nordul Angliei. Oricare ar fi, idee este că City are ca și asigurat locul doi în acest sezon, deci nu are de ce să își facă griji.

  1. Manchester United

Echipa pregătită de Erik ten Hag este renăscută sub comanda olandezului iar asta se vede atât pe teren, unde jocul este foarte bun în cea mai mare parte a timpului dar și în afara terenului unde se observă un moral extraordinar. Asta este cheie pentru orice succes, iar United pare că va ocupa locul trei la finalul stagiunii. 

  1. Newcastle

Echipa pregătită de Eddie Howe a progresat enorm în acest sezon, iar prinderea locului 4 ar fi deja o performanță care a venit cumva înaintea programului stabilit de noii patroni saudiți. Însă Newcastle va ajunge printre primele 4, cu siguranță.

Așadar, iată cele patru cluburi care se vor califica pentru ediția viitoare a UEFA Champions League.

sursa foto: unsplash.com

Exit mobile version