AcasăSTIRIPrefectul cere responsabililor CEH să-și asume situația creată în Deva

Prefectul cere responsabililor CEH să-și asume situația creată în Deva

[ad_1]

Prefectul de Hunedoara, Călin Petru-Marian, se alătură primarului din Deva. Printr-un comunicat de presă, prefectul spune că este de acord ca toți cei care au contribuit la disfuncționalitățile în alimentarea cu energie termică să-și asume responsabilitate.

Prefectura, demersuri pentru reluarea alimentării cu căldură

Instituția Prefectului-Județul Hunedoara va face toate demersurile posibile pentru reluarea furnizării în cel mai scurt timp a agentului termic de la termocentrala Mintia.

„În calitate de prefect al județului Hunedoara sunt de acord ca toți cei care, prin deciziile lor au produs disfuncționalități în alimentarea cu energie termică a orașului Deva, să-și asume situația creată.  Susțin orice demers al primarului Florin Nicolae Oancea, care va duce la revenirea stării de normalitate în municipiul Deva”,  declară prefectul Călin Petru Marian.

Prefectul spune că nu vrea să facă referire la persoane, dar că se alătură demersurilor primarului din Deva.

Mai mult, prefectul solicită președintelui Consiliului Județean Hunedoara să ia cât mai curând o decizie privind preluarea termocentralei Mintia. Acesta consideră că orice întârziere în luarea acestei hotărâri nu face decât să creeze și mai multe probleme, atât locuitorilor care ar trebui să beneficieze de apă caldă și căldură, cât și funcționării Complexului Energetic Hunedoara.

Marți, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a cerut demisa administratorului special Cristian Roșu și a directorului general al CEH, Samuel Dioane. Ambii membri PNL. Oancea a spus că în cazul în care cei doi nu vor demisiona, va cere demisia lor forurilor superioare ale PNL.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: