AcasăSTIRIPolițiști făcuți zob în clubul lui Gino Manzotti de la DJ Project

Polițiști făcuți zob în clubul lui Gino Manzotti de la DJ Project

Incident deosebit de grav la Timișoara. Un ofițer de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timisoara și un alt tânăr ofițer din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Timiș, au fost bătuți crunt de către bodyguarzi într-un club din Timișoara. Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere. Procurorul Adrian Miron Roateș Ghimiș a demarat investigațiile în acest dosar, audiind  agenții de pază. Aceștia au declarat că scandalul ar fi pornit de la agresarea unei chelnerițe de către unul dintre lucrătorii Ministerului de Interne, însă avocatapolițiștilor, Camelia Țăranu, spune că, de fapt, polișiștii au fost cei agresați și lipsiți de libertate după ce unul dintre ei, care-și sărbatorea ziua de naștere, ar fi încercat să-i ofere o băutură unei chelnerițe. Gestul l-a enervat  pe un bodyguard și de aici ar fi plecat toate violențele. 

Scandalul pare să se prelungească însă și dincolo de momentul propriu-zis al incidentului, întrucât administratorul firmei de bodyguarzi a acuzat faptul că, până la intrarea înregistrilor de pe camerele de supraveghere ale clubului în posesia Parchetului, acestea au fost „cosmetizate” prin ștergerea scenelor care i-ar fi incriminat pe polițiști.

Patronul clubului timișorean este Gino Manzotti, de la DJ Project, el asistând la toată întâmplarea și devenind astfel unul dintre martorii chestionați de poliție.

Inspectorul șef adjunct al IPJ Timiș, Florin Bolbos,  a declarat că a demarat o anchetă internă care îi vizează pe polițiștii implicați în incident. De asemenea, poliția și parchetul verifică  modul în care bodyguazii au acționat și daca nu și-au depășit atribuțiile, astfel încât să de constate dacă  se fac sau nu vinovați de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc