AcasăADMINISTRATIEPodul peste Mureș de la Pecica, aproape finalizat

Podul peste Mureș de la Pecica, aproape finalizat

Podul care traversează râul Mureș în dreptul localității arădene Pecica se află în faza finală de execuție. Stadiul lucrărilor a fost verificat de către o comisie a Consilului Județean Arad, finațatorul investiției în valoare de 28 milioane lei.

„În momentul de faţă putem spune că lucrările sunt în grafic şi estimăm că în primăvara anului viitor toate lucrările să fie finalizate. Investiţia este susţinută din banii Consiliului Judeţean, fiind un proiect de referinţă pentru Arad. În acest moment se lucrează şi la drumul de legătură dinspre Sânpetru spre Pod, lucrare ce sperăm să fie finalizată la începutul anului viitor”, a declarat Nicoale Ioţcu, președintele CJ Arad.

În momentul de faţă 80% din construcţie este finalizată, urmând ca până la sfârşitul anului să se ajungă până la 85 – 87 %, declară reprezentanții CJ Arad. Acum  se lucrează la ultima pilă pe partea de Sânpetru German, pentru ca până la sfârşitul anului să se poată monta şi grinzile pe malul stâng. Drumul care va face legătura între pod și DN7 va fi și el construit până în primăvara viitoare. Autoritățile speră că  inaugurarea noului pod peste Mureș se va face, cel mai probabil, până la finalul lunii mai 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc