AcasăSTIRIPloaia nu a fost un obstacol pentru cei 6000 de participanți la...

Ploaia nu a fost un obstacol pentru cei 6000 de participanți la Timotion 2019

Chiar dacă ziua de duminică a început cu ploaie, participanții la Timotion nu au fost prea impresionați, astfel că la startul competiției nu mai puțin de 6000 de oameni s-au aliniat pentru a alerga în cadrul unei noi ediții a evenimentului sportiv caritabil „Timotion – Timișoara se mișcă”.

Evenimentul se află la cea de-a cincea ediție și este organizat de către Fundația Comunitară Timișoara și Clubul Sportiv Alergotura. Fondurile strânse din taxa de participare și donații vor fi direcționate către 20 de proiecte caritabile. Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a luat startul în prima cursă a zilei, alături de ceilalți alergători, după ce le-a transmis un mesaj participanților de pe scena amplasată în Piața Libertății.

La ora 9 s-a dat startul în Semimaratonul Profi (21 km), la 09:05 – start în Crosul Akwel (10.5 km), iar la ora 09:25 start în Crosul Visma (6 km), la ora 10:20 s-a dat startul în Cursa Hamilton „Distracție pe roti” (~1 km), la ora 11:30 – Start Cursa Flexik pentru familii cu copii (~1 km), ora 12:30 – Start Crosul Continental (2 km), iar la ora 13:30 a avut loc festivitatea de premiere.

Organizatorii Timotion au pregătit numeroase activități, potrivite pentru întreaga familie – programe de creație, pictură pe ceramică, un cor ad-hoc, jocuri sportive și testări de echipamente.

Cel puțin o mie de voci au interpretat, într-un cor ad-hoc, piesa ”Lean on me” a lui Bill Withers, la ora 13, în Piața Libertății, chiar înainte de festivitatea de premiere. Momentul muzical a fost pregătit de Asociația Culturală TGP și dirijat de Dominic Fritz. Anonim TM va asigura fundalul muzical al întregului eveniment.

În Piața Libertății timișorenii au putut testa echipamente sportive, iar persoanele interesate au avut posibilitatea de a participa la anumite jocuri. Pentru copii a fost pregătit un atelier de pictură pe ceramică, susținut de Lutelier, și un loc de joacă care le dezvoltă motricitatea și creativitatea, dar și Labirintul de cazemate „PopUp Răspiua”.

Foto: Facebook, Corina Preda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc