AcasăSTIRIHUNEDOARAPetroşani, polul frigului din România. Vremea se va încălzi însă până vineri

Petroşani, polul frigului din România. Vremea se va încălzi însă până vineri


Municipiul Petroşani a fost localitatea în care s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din ţară, la primele ore ale zilei de miercuri aici fiind consemnată o valoare de -6 grade Celsius..

Meteorologii ne asigură însă că vremea se va încălzi treptat, începând de miercuri, astfel că vineri temperaturile maxime ar putea ajunge la 16-19 grade Celsius.

Apoi, în prima săptămână din noiembrie, vremea se vă răci şi va ajunge la temperaturi normale pentru această perioadă a anului.

În partea de vest a ţării, vremea se va încălzi treptat, până pe 2 noiembrie, pentru ca, începând cu 3 noiembrie, valorile termice să scadă de la o zi la alta, vremea devenind normală termic în ultimele zile ale perioadei de prognoză, cu maxime, în medie, de circa 12 grade şi minime de 4 grade. Precipitaţii mai importante cantitativ se vor semnala în intervalul 4-8 noiembrie.

În Transilvania, în 31 octombrie, mediile minimelor nocturne vor coborî sub pragul limitei de îngheţ. Ulterior, vremea va intra într-un proces de încălzire treptată, iar spre sfârşitul primei săptămâni din noiembrie, mediile valorilor termice vor deveni apropiate de mediile multianuale ale primei decade din lună. Probabilitatea de ploi pe arii extinse va fi mai mare în jurul datei de 4 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc