AcasăSTIRIPetroșani. Incidența COVID e de 4,6 la mia de locuitori

Petroșani. Incidența COVID e de 4,6 la mia de locuitori

[ad_1]

Cazurile de COVID-19 continuă să crească în municipiul Petroșani. Ca atare și incidența e în creștere. La fel se întâmplă și la nivelul județului Hunedoara, incidența aferentă zilei de vineri fiind de 2,78 la 1000 locuitori.

Aproape 190 de persoane cu COVID-19 în Petroșani

În ultimele 24 de ore, la nivelul municipiului Petroșani a crescut numărul locuitorilor diagnosticați cu COVID-19 în ultimele 14 zile. De la 172 de cazuri, raportate joi, s-a ajuns vineri la 186 de cazuri.

Ca urmare, a crescut și incidența COVID în municipiul Petroșani de la 4,25 la mie în cursul zilei de joi, la 4,6 conform raportării de vineri.

Alte două localități din Valea Jiului sunt în scenariul roșu. Este vorba despre municipiul Vulcan, unde incidența a scăzut față de joi, ajungând la 3,45 la mie și Petrila. Aici, incidența a crescut de la 3.06 la mia de locuitori, la 3,52.

În Aninoasa, incidența COVID-19 se menține la 2,92/1000 locuitori. Pentru municipiul Lupeni s-a raportat o incidență de 2,20 la mie, mai mare decât în ziua precedentă. Tot în creștere este incidența și la Uricani, vineri aceasta fiind de 0,97 la mie.

În județul Hunedoara sunt 15 localități încadrate, vineri, în scenariul roșu, cu o incidență mai mare de 3 la 1000 de locuitori. Șapte dintre cele 15 localități sunt orașe și municipii: Petroșani, Hunedoara, Petrila, Vulcan, Călan, Orăștie și Hațeg.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: