AcasăSTIRIPeste 200 de profesori înscriși pentru vaccinare la centrul de la UPET

Peste 200 de profesori înscriși pentru vaccinare la centrul de la UPET

[ad_1]

Două noi centre de vaccinare au fost deschise, miercuri, în județul Hunedoara. Acestea sunt dedicate vaccinării cadrelor didactice. Unul este amenajat la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, iar celălalt la Biblioteca Universității Petroșani.

Liste cu doritori

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Hunedoara spun că vaccinarea la cele două centre destinate profesorilor se face pe bază de liste și nu pe programări prin intermediul platformei dedicată vaccinării. Reprezentanții DSP Hunedoara au stabilit împreună cu unitățile organizatoare toate condițiile necesare pentru derularea activității de vaccinare în cele mai bune condiții.

Pentru centrul de vaccinare de la Universitatea Petroșani miercuri erau deja pe listă 200 de profesori.

”Am dori să finalizăm campania de vaccinare a cadrelor didactice mai repede de data de 10 martie”, a declarat Sebastian Mezei, directorul DSP Hunedoara.

Pe lista de vaccinare de la UPET se pot înscrie și profesorii care nu s-au programat încă la vaccin. Recomandarea celor de la DSP Hunedoara este ca profesorii care s-au programat pentru vaccinare să se imunizeze la centrele la care s-au programat.

Vaccinarea cadrelor didactice va fi efectuată cu vaccin AstraZeneca în cazul persoanelor în vârstă de până la 55 de ani (de la 18 la 55 ani inclusiv) și cu vaccin BioNTech&Pfizer – pentru persoanele de 56 ani și peste.

În cadrul centrelor de vaccinare își va desfășura activitatea personal medical din cadrul DSP Hunedoara, medicină școlară și medicină de familie.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: