AcasăSPORTPerformanţe peste performanţe, la karate

Performanţe peste performanţe, la karate

Picture 401Hunedorenii au dominat Campionatele Europene de Karate ce au avut loc la Pordenone – Italia. Astfel, nu doar cei de la Heian Deva s-au întors cu medalii din „cizmă”, ci şi colegii lor de la Enpi Brad şi Dacicus Orăştie. împreună, sportivii celor două grupări au adus înapoi în judeţ 38 de medalii!
Pregătiţi de jandarmul hunedorean Sorin Avram, brădenii au adunat nouă medalii de aur, 11 de argint şi trei de bronz, în vreme ce colegii lor de la Dacicus s-au clasat de 10 ori pe prima treaptă a podiumului, de alte două pe a doua şi de trei pe ultima.
10 sportivi şi de două ori mai multe medalii. Atât au reuşit cei de la Enpi Brad. Cei mai în formă s-au dovedit a fi Andrea Coroiu (două medalii de aur şi una de argint), Emanuela Fodor (una de aur şi una de argint), Alexandru Mariş (una de aur şi una de argint), Samuela Krech (aur şi argint), Răzvan Tomesc (aur şi argint) şi Avram Eliza (aur şi argint), performanţele lor fiind completate şi de reuşitele lui Mihai Albu (aur la kumite echipe), Robert Albulescu (aur la kata individual), Mihai Furdui (argint şi bronz) şi Marius Demian (argint) şi Luisana Abike (argint) – fiecare dintre sportivi impunându-se atât la kata, cât şi la kumite, fie că a fost vorba de individual sau echipe. La fel de bine s-au descurcat şi elevii pregătiţi de Nicolae Iordăchescu şi Ionel Hriţcu (Dacicus Orăştie), care au pus mână pe 10 medalii de aur, două de argint şi trei de bronz. Astfel, cei care şi-au îmbogăţit palmaresul au fost, pe rând, Mihai Herci (aur la kata individual), Sonia Neagu (aur la kumite pe echipe, argint kata echipe), Bianca Orzescu (aur kata echipe), Claudia Stănuţ (aur kata echipe, bronz kata individual), Ioana Popescu (aur atât la kata, cât şi la kumite individual, bronz la kumite individual), Bogdan Hriţcu (aur la kumite echipe, argint la kata echipe şi bronz la kumite echipe), Robert Ghenea (aur la kumite individual şi pe echipe, argint la kata individual), Paul Bucea (bronz kata individual), Gabriel Bozeşan (bronz kata individual) şi Luca Horia (campion la kumite individual şi pe echipe).
„A fost o competiţie extrem de puternică la care au luat startul peste 350 de sportivi din 23 de ţări de pe continent. Suntem mulţumiţi de ceea ce au realizat elevii noştri şi sperăm să repetăm evoluţiile bune şi în competiţiile ce urmează. Pentru că, încă nu intrăm în vacanţă”, a spus Nicolae Iordăchescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: