AcasăSPORTPerformanţe maxime la minivolei

Performanţe maxime la minivolei

volei 1Echipele de minivolei a CNS CSŞ „Cetate” Deva şi Volei Club Deva se pregătesc asiduu pentru semifinalele Campionatelor Naţionale pentru fete şi băieţi. Dacă pentru fetele supervizate de Liviu Grădinaru prezenţa în penultimul act este prima după o pauză de 10 ani la acest nivel, pentru băieţii antrenaţi de profesorul Titi Scorpie reprezintă o premieră, la chiar debutul în această întrecere!

Voleiul devean creşte frumos. Undeva în Sala de Sport a Liceului Teoretic „Traian” sub îndrumările celor doi profesori şi sub privirile curioase ale părinţilor, un grup ceva mai mare de 20 de copii se bucură la fiecare antrenament şi culeg roadele după fiecare întâlnire. Ambele echipe s-au calificat încă dinaintea încheierii fazei preliminare.

Fetele au ieşit cu capul sus dintr-o grupă din care au mai făcut parte CSŞ Provolei Arad 1 şi 2 şi Şoimii Lipova, echipe cu un buget de câteva ori mai mare decât cel de care dispune clubul de la poalele cetăţii. Au terminat pe prima poziţie, care le-ar fi dat posibilitatea să joace „acasă” meciurile din semifinale, dar Federaţia n-a acceptat varianta înaintă de oficialii CNS CSŞ „Cetate”, deşi condiţiile, dar şi preţul erau mult mai bune decât ceea ce se va întâlni la Sibiu, acolo unde se vor desfăşura întrecerea, la finele lunii  (30-31 martie). Fetele vor juca, pe rând, cu echipa locală, cu CSŞ Blaj şi CSŞ Lugoj B. Ţintesc prima poziţie, singura care duce în faza finală, dar sunt mulţumiţi şi cu ceea ce au realizat până acum: o prezenţă în penultimul act, după zece ani de “pauză” la acest nivel. Cu ceva mai puţine şanse, dar cu speranţe la fel de mari vor pleca la Blaj şi băieţii lui Titi Scorpie, acolo unde vor da, din nou, peste două din adversarele din preliminarii, CSŞ Blaj şi CSŞ Bega Timişoara, dar şi peste CSŞ Zalău, echipă ce a terminat a doua prima fază a întrecerii naţionale. Profesorul care s-a ocupat în această perioadă de echipa băieţilor este însă mulţumit de ce a realizat până acum, cu atât mai mult cu cât performanţa izbutită este unică!

32 de echipe împărţite în opt serii se vor duela în Faza Semifinală la minivolei-fete, în vreme ce la băieţi, Volei Club Deva se numără printre cele 16 echipe ajunse în această fază a competiţiei.

Echipa de minivolei-băieţi a Volei Club Deva:
Eduard Munteanu, Denis Roşu, Denis Bozan, Attila Nemeş, Paul Şichei, Ionuţ Vlădan, Cezar Badea, Ionuţ Cândea, Tudor Bozdoc. Antrenor: Titi Scorpie

Echipa de minivolei-fete a Volei Club Deva: Denisa Gîrzău, Silvia Pădurean, Melissa Costăchescu, Karina Lăzăruş, Noemi Oană, Noemi Kaşlar, Noemi Dincă, Alexandra Gânjei, Daria Birău, Andreea Soreanu. Antrenor: Liviu Grădinaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc