AcasăSTIRIPatronul spitalului privat "Athena", ridicat de DIICOT

Patronul spitalului privat „Athena”, ridicat de DIICOT

Patronul spitalului privat „Athena” din Timișoara, grecul Giatras Konstantinos, a fost ridicat, joi, de ofițerii de la Crima Organizată pentru trafic de ovule, iar asistenta sa personală, doctor Carmen Ciontu, este audiată de polițiști.

Ofițeri de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au descins, joi dimineață, la locuința lui Giatras Konstantinos și în alte patru locații. Până în prezent, ofițerii DIICOT au descoperit două cazuri de donatoare și alte 13 cazuri de mame purtătoare. Potrivit unor surse judiciare, ancheta DIICOT vizează traficul cu ovule umane, suspectându-se faptul că în spatele activității legale se desfășura un trafic cu celule umane.

Pentru o recoltare de ovule, tinerele donoare, în special studente, primeau câte 300 de euro, iar materialul celular era folosit ulterior pentru însămânțări in vitro, o singură procedură costând 4.000 de euro. Asistenta personală a patronului spitalului era cea care supraveghea pacientele acestuia când Giatras Konstantinos nu era în țară.

Spitalul „Athena” a mai fost obiectul de anchetă al oamenilor legii, anul trecut fiind arestat fostul director pentru fraudarea fondurilor Casei Județene de Asigurări de Sănătate prin deconturi fictive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc