AcasăADVERTORIALPariul live - oportunitate de neratat dacă ești un adevărat gambler

Pariul live – oportunitate de neratat dacă ești un adevărat gambler

Este un lucru deja cunoscut că pariurile sportive se află pe unul din primele locuri în cadrul industriei jocurilor de noroc, atât din punctul de vedere al preferinței pariorilor, cât și în ceea ce privește gradul de entertainment și de satisfacție al jocului pe care le oferă. 

Chiar dacă toate pariurile sportive acordă jucătorului întreaga libertate de decizie lăsându-l să se folosească de tot bagajul său de cunoștințe precum și de tehnicile pe care le cunoaște sau pe care dorește să le experimenteze, există un segment al acestui domeniu care poate fi definit cu ușurință drept cel mai atractiv mod de a paria pe un sport. Este vorba despre pariurile sportive în sistem live, în care se pot aplica o serie de moduri de acțiune pentru a-ți spori, alături de distracție, șansele de câștig. 

Iată câteva avantaje și dezavantaje pe care le poate oferi sistemul live în domeniul pariurilor sportive   

  • Oportunități bogate de pariuri

Spre deosebire de sistemul clasic de pariere la casele de pariuri, în cazul pariurilor sportive și, în special, în cazul categoriei de pariuri live, posibilitatea plasării mizelor se poate face în mod online simplu și rapid la orice oră din zi sau din noapte. Având în vedere diferențele de fus orar dintre diverse zone de pe Glob, competiții sportive pot avea loc chiar în mod non-stop, iar cei care pariază au la dispoziție desfășurarea evenimentelor direct pe laptop sau pe telefonul mobil conectate la internet. 

  • Posibilități de analiză și decizie rapidă

În cazul sistemelor de pariuri live ai posibilitatea de a analiza în timp real ceea ce se petrece în teren cu echipa sau cu sportivul preferat cu ceva timp înainte de a plasa o miză. Vei lua astfel o decizie cu mult mai informată decât în cazul plasării unui pariu sportiv în sistemul clasic. În plus observarea evoluției echipei sau sportivului este mult mai valoroasă decât adunarea unui bagaj informațional rezultat în urma multor ore de studiere a șanselor. 

  • Fereastra de timp îngustă

În cazul alegerii unui mod de pariere live, timpul în care va trebui să iei o decizie sau alta este limitat de regulă la durata competiției alese. Astfel că, dacă ești o persoană care nu-și poate controla foarte bine emoțiile și nu face față presiunii secundelor care se scurg, poți suferi de stres care nu este deloc recomandat în luarea deciziilor. În acest caz ar trebui să eviți această formă de pariere sau, cel puțin s-o transformi într-una una auxiliară pariurilor clasice, acolo unde ai timp suficient pentru a cântări și a calcula pe îndelete șansele și câștigurile potențiale. 

  • Posibilitatea de recuperare a unor mize prost plasate

Pariurile live îți oferă șansa de a ”repara”, în unele cazuri, situația bugetului alocat mai ales dacă ai pariat în sistemul clasic pe aceeași competiție ce urmează a se desfășura. Astfel dacă pariul inițial clasic a fost neinspirat poți redresa situația urmărind desfășurarea live a evenimentelor și plasând mizele în funcția de situația concretă și evoluția din teren. 

În concluzie, pariurile live sunt o modalitate excelentă de plasare a mizelor care, atât timp cât sunt efectuate cu responsabilitate, pot duce la acumularea de cunoștințe valoroase pentru viitorul unui parior sportiv și chiar la câștiguri consistente. 

Sursa foto: Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc