AcasăSTIRI”Ordin” de la Prefectură. Controale în zonele carantinate sau cu incidență mare

”Ordin” de la Prefectură. Controale în zonele carantinate sau cu incidență mare

[ad_1]

Prefectul de Hunedoara, Călin Petru Marian, a avut o ședință cu polițiștii, jandarmii, pompierii, inspectorii de muncă, DSP, DSV și protecția consumatorului.  Tema: stabilirea acțiunilor care se impun în condițiile creșterii alarmante a incidenței numărului de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2.

Informare, prevenire, sancționate

Toate instituțiile implicate în acțiunile de verificare și control a măsurilor luate pentru prevenirea creșterii numărului de îmbolnăviri cu „COVID-19” își vor direcționa, în principal,  activitățile în zonele din județ aflate în carantină sau cu incidență mare a numărului de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Echipe de control vor fi însă și în celelalte localități ale județului.

”Prefectul Călin Petru Marian le-a solicitat șefilor instituțiilor implicate ca acțiunile în teren să aibă trei componente principale: informare populației, prevenirea încălcării legii dar și sancționarea celor care nu respectă regulile”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.

S-a decis astfel intensificarea verificărilor și a controalelor în localitățile carantinate, în cele cu incidența mare a cazurilor de COVID 19 dar și în celelalte localități din județ. Vor fi controale și la magazinele de tip supermarket precum și în spațiile publice.

Conform prefectului, sistemul sanitar hunedorean este sub presiune, mai ales în secțiile de terapie intensivă, fiind supra-aglomerat cu cazuri de persoane bolnave de  COVID-19.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc