AcasăSPORTOficialii hunedoreni, nemulţumiţi de arbitrajul de la Satu Mare

Oficialii hunedoreni, nemulţumiţi de arbitrajul de la Satu Mare

IMG_1179FC Hunedoara a pierdut, sâmbătă, primul joc oficial din acest sezon, 0-1, pe terenul celor de la Olimpia Satu Mare. Atât principalul finanţator, cât şi antrenorul grupării de pe Cerna pun eşecul, în mare parte, pe seama arbitrajului tendenţios şi se aşteaptă ca adversarii din nordul ţării să mai apeleze la astfel de tertipuri pe întreg parcursul returului.

Oficialii „negru-albaştrilor” sunt de părere că alta ar fi fost soarta meciului, dacă brigada de arbitri condusă de sălăjeanul Paul Unimătan ar fi tratat cu aceeaşi jumătate de măsură unele faze importante ale întâlnirii. „Sunt foarte supărat! Niciodată nu am căutat să mă scuz, acuzând arbitrajul, dar de data aceasta nu m-a bătut Satu Mare. Olimpia nu avea cum să ne bată, pentru că s-a bazat doar pe mingi lungi, aruncate în careu, dar a făcut-o arbitrul, care nu ne-a lăsat deloc să facem jocul! N-am făcut nici noi un joc reuşit, dar în unele momente nici nu am fost lăsaţi să jucăm, orice contact judecându-se în favoarea lor. Sper ca dreptatea să triumfe finalmente în fotbalul acesta mincinos. Ei s-au bucurat după un meci câştigat cu japca, sper ca noi să fim însă cei care vom râde la final”, a spus Marius Opric.

Şi principalul finanţator al echipei, Alina State, este de părere că arbitrajul de la Satu Mare a fost unul părtinitor, dar spune că nu este supărată pe jucători şi crede că acest eşec îi va uni şi mai mult. „Noi ştiam că cei de la Satu Mare pot apela la astfel de tertipuri, ne-am aşteptat la aceste lucruri şi în partida tur, pentru că în acest sens, Olimpia Satu Mare este o echipă mai «în vogă» decât noi. M-aş fi supărat pe băieţi dacă ar fi pierdut pe teren acest joc, însă în condiţiile date nu am ce să le reproşez. Oricum, cred că acest eşec îi va uni şi mai mult şi se vor concentra mai bine pe ceea ce au de făcut şi anume promovarea în cel de-al doilea eşalon”, a spus Alina State.

„Nu mi-am luat o poşetă nouă, însă mai mult ca sigur trebuia să merg la meci şi să dau cu ea după arbitri! Şi la propriu şi la figurat. Sunt convinsă că cei de la Satu Mare nu s-au dat la o parte de la astfel de tertipuri” (Alina State, după ce în iarnă declarase că, la eşecurile echipei, obişnuieşte să îşi cumpere câte o poşetă nouă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc