AcasăAGRICULTURA & AGRIBUSINESSO nouă ediţie a Târgului Mierii la Blaj

O nouă ediţie a Târgului Mierii la Blaj

Devenit de-acum tradiţional Târgul Mierii de la Blaj reuneşte din ce în ce mai mulţi expozanţi,dar se bucură şi de prezenţa a  mii de vizitatori. Pînă şi concurenţa din îndepărtata China a ţinut să fie prezentă la această ediţie.Celor peste 150 de producători autohtoni li s-au adăugat expozanţi din numeroase ţări europene precum Olanda,Ungaria,Polonia,Bulgaria,Slovacia, Serbia,Republica Moldova.

Chiar dacă vremea sfârşitului de martie a fost capricioasă,vizitatorii au putut să aprecieze şi să cumpere diverse produse apicole: miere de diverse sortimente,propolis,polen,vin din miere,lăptişor de matcă,diverse tincturi,sau dulciuri care au la bază mierea.Nu au lipsit nici produsele cosmetice realizate din materii apicole,cum ar fi cremele cosmetice,săpunurile,lumânările aromatice de ceară  precum şi diverse figurine ce au la bază produsele apicole.

Apicultorii din toată ţara au avut posibilitatea să viziteze standurile cu echipamente şi instrumente apicole,putându-şi procura ultimele noutăţi în domeniu.

Administraţia locală a sprijinit şi sprijină acest târg,mai ales că în acest an s-a creat şi secţiunea de business,care pune la masă producători şi comercianţi din întreaga lume”, a declarat primarul  municipiului Blaj,domnul Gheorghe Rotar.

Organizatorii târgului îşi propun să organizeze în viitor şi o bursă a mierii, avînd în vedere interesul crescut ce îl stârneşte această manifestare şi faptul că unul din cei mai mari procesatori europeni din domeniu se află la Blaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc