AcasăSTIRIARADO hunedoreancă este în comă, după ce a luat pastile de slăbit

O hunedoreancă este în comă, după ce a luat pastile de slăbit

O tânără de 27 de ani din Brad, judeţul Hunedoara, este în comă de mai bine de o săptămână, după ce a consumat suplimente alimentare pentru slăbit. Tânăra, care locuieşte în Arad, este susţinută în viaţă doar cu ajutorul aparatelor.

Alexandra Mihoc a fost internată la Spitalul Judeţean Arad în stop cardiac. Soţul ei spune că singurele medicamente pe care le lua erau anticoncepţionalele şi cele pentru scăderea ponderală. Doctorii sunt rezervaţi atât în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire, cât şi în ceea ce priveşte cauza care a condus la starea în care se află. Totuşii, membrii familiei spun că nu se vpr lăsa până când nu vor afla cu exactitate ce anume ce s-a întâmplat cu fata. Ei spuns că era o fire extrem de veselă, dar obsedată de a da jos câteva kilograme, singurul mod în care a obţinut asta fiind consumul de suplimente alimentare pentru slăbit.

Soţul Alexandrei spune că într-o dimineaţă când s-a trezit l-a strigat, după care şi-a înghiţit limba. El spune că a făcut tot ce ştia pentru a o menţine în viaţă: masaj cardiat, a chemat ambulanţa, însă chiar şi aşa ea a intrat în comă şi nu răspunde la tratament şi nici la stimuli.

Lua anticoncepţionale recomandate pentru chisturi şi nişte prafuri pentru slăbit. În rest nu a fost bolnavă cu nimic. Suplimentele de slăbire nu au fost luate la recomandarea medicului, ci de cei care i le-au vândut. Cu ajutorul prafurilor a slăbit într-o lună cinci kilograme. Trebuia tratamentul acesta luat dimineata şi seara cu apă, lapte sau suc de fructe, iar la prânz putea mânca orice, spune soţul femeii

Medicii din spital spun că fata respiră doar cu ajutorul aparatelor şi fac toate eforturile pentru a-i îmbunătăţi starea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc