AcasăSTIRIARADO furtună de doar câteva minute a făcut prăpăd la Arad

O furtună de doar câteva minute a făcut prăpăd la Arad

Mai puțin de 30 de minute de ploaie, vânt puternic și grindină au fost destule pentru ca municipiul Arad să arate ca după război. Prin tot orașul erau copaci căzuţi pe maşini și chiar pe un tramvai, circulaţie blocată, ţigle smulse de pe acoperişuri, străzi transformate în râuri şi apă în curţi şi grădini.
Ploaia torențială căzută la prânz peste municipiul Arad a făcut prăpăd. Mai mulți copaci s-au prăbușit peste mașini, iar circulația pe străzile orașului s-a blocat. Din zona Bujac, dar și în Micălaca, Mioriţei şi Simfoniei, străzile au devenit lacuri imposibil de trecut de către automobiliști. Vântul puternic a smuls tabla de pe acoperişul unui bloc cu patru etaje, de pe strada Nucet din Micălaca – zona 500. Spre nemulțumirea locatarilor, acoperişul respectiv fusese reabilitat cu nici trei luni înainte. Pompierii au intervenit la fața locului și au coborât restul de tablă desprinsă pentru a nu fi luată de o altă rafală de vânt.  În zona Bisericii Sârbeşti un copac a căzut peste un tramvai, norocul făcând ca nici un pasager să nu fie rănit. În Parcul Copiilor, un arbore uriaş a fost rupt de vânt şi doborât la pământ.
ISU Arad a fost asaltată cu nu mai puțin de 60 de apeluri date la numărul de urgenţă 112 în doar 5 minute, faptul arătând amploarea dezastrului din municipiu.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: