STIRI DIN VEST | PLATFORMA DE ADVERTORIALE

O asigurare pe care e bine să o ai dacă ești proprietarul unei case

A avea o casă presupune o mare responsabilitate pentru proprietar. Acesta trebuie să o îngrijească permanet, să se asigure că are o structură rezistentă, care să-i protejeze pe membrii familiei, să aibă taxele la stat plătite și multe alte lucruri importante care o privesc, inclusiv încheierea unor asigurări care să protejeze investiția acestuia.

Gothaer vine în întâmpinarea tuturor celor care au nevoie de o astfel de poliță cu servicii de calitate, care să rezolve cu succes o mulțime de probleme cu care s-ar putea confrunta în viața de zi cu zi un proprietar de casă. Astfel, acesta poate să aleagă dintre trei tipuri de pachete de asigurări, cu diverse acoperiri, de mare ajutor în cazul în care proprietarul ar trebui să facă față distrugerilor provocate de cutremur, incendiu, alunecări de teren, inundații, fenomene atmosferice deosebite, riscuri politice, furturi etc.

Iată de ce este extrem de utilă asigurarea facultativă CASA MEA dacă ești proprietarul unei case!

CASA MEA, asigurarea facultativă pentru locuință,  te ajută să fii mult mai liniștit, pentru că oferă diferite pachete cu acoperiri nenumărate: asigurarea locuinței și a bunurilor din ea (în caz de incendiu, trăsnet, explozie, căderi de corpuri, cutremur, inundație, alunecări de teren, grindină, fenomene atmosferice, vandalism, greve, revolte, distrugeri provocate de animale sălbatice, lovirea locuinței de automobile, asistență tehnică de urgență la domiciliu etc.), asigurarea de răspundere civilă a familiei și asigurarea de accidente a persoanelor (această poliță se referă la accidentele suferite de tine și de membrii familiei la locația asigurată). Foarte important de știut este și faptul că această poliță cuprinde o clauză specială, ”Toate riscurile nenumite”, ceea ce te va ajuta enorm în anumite situații clare;

Ce avantaje are asigurarea facultativă și ce pachete sunt incluse în aceasta?

Este cel mai complet pachet oferit de această asigurare. În limita unei sume prestabilite îți sunt despăgubite “toate riscurile nenumite” conform clauzei speciale de asigurare. În afară de cauzele excluse în mod specific, toate daunele care îți pot afecta bunurile sunt despăgubite.

Asigură bunurile din locuință, cât și Răspunderea Civilă a Familiei pe teritoriul țării per agregat și eventiment, fiecare în limita a 1000 de Euro.

La fel ca pachetul GoCONFORT, acestea asigură Răspunderea Civilă a Familiei pe teritoriul țării în limita menționată mai sus, dar asigură și bunurile din cadrul locuinței în limita a 3000 de Euro.

În plus, poți beneficia de asistența tehnică de urgență non-stop chiar la domiciliu prin acoperirea GoASIST. Această acoperire este opțiunea ideală în cazul în care apar avarii la căile de acces în locuință ori la instalațiile sanitare ori electrice.

În concluzie, dacă vrei să preîntâmpini cu succes orice posibilă problemă legată de casa ta, cea mai bună soluție este să alegi un pachet de asigurare complet, care să te ajute să depășești problemele ce s-ar putea ivi pe parcursul folosinței ei.

Surse foto:

shutterstock.com

ro.pinterest.com

Exit mobile version