AcasăADMINISTRATIEMunicipiul Orăștie iese din carantină

Municipiul Orăștie iese din carantină

[ad_1]

UPDATE. Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a aprobat duminică Hotărârea nr. 57 din 10.04.2021 privind ridicarea carantinei zonale a municipiului Orăștie.

———————-

Primarul Orăștiei, Ovidiu Bălan, a anunțat sâmbătă că Institutul Național de Sănătate Publică a emis vineri avizul de ridicare a carantinării zonale pentru municipiu, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara trebuie să ia act de acesta și să nu prelungească carantinarea zonală.

Începând de duminică, 11 aprilie, ora 8.00, locuitorii Orăștiei revin la măsurile generale impuse de starea de alertă instituită la nivel național.

“În mod normal, în urma Ordinului Departamentului pentru Situații   de   Urgență   nr. 6776/27.03.2021, privind   instituirea   măsurii   de   carantină  zonală   pentru Municipiul Orăștie și Hotărârii nr. 50/ 28.03.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență adoptată pe baza acestui ordin și totodată, în lipsa altor hotărâri ale CJSU, în Municipiul Orăștie, încetează masura carantinării zonale începând cu ziua de duminică 11 aprilie 2021 ora 8.00.

În prezent, există Avizul de ridicare a carantinării zonale, nr. 6043 din 09.04.2021,  pentru Municipiul Orăștie, emis de Institutul Național de Sănătate Publică,  iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență trebuie să ia act de acesta și să nu prelungească carantinarea zonală.

Începând de duminică 11 aprilie 2021, ora 8.00 revenim la măsurile generale impuse de starea de alertă instituită la nivel național.

De îndată ce vom primi informații noi le vom face publice!”, a transmis primarul Ovidiu Bălan pe pagina de Facebook.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>



[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc