AcasăALERTAMunicipiul Hunedoara şi cinci sate, fără gaz metan pentru trei zile

Municipiul Hunedoara şi cinci sate, fără gaz metan pentru trei zile

flacara_aragazCâteva mii de abonaţi din municipiul Hunedoara şi satele Hăşdat, Teliucu Inferior, Zlaşti, Boş şi Răcăştie vor rămâne fără gaz metan, timp de aproape trei zile, din cauza unor lucrări pe care compania de distribuţie le va executa pe reţea, începând de miercuri, 20 martie.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Hunedoara, furnizarea gazului metan va fi întreruptă de miercuri, ora 8.00, până vineri, 22 martie, la ora 20.00.

Măsura este una delicată, deoarece în municipiul Hunedoara, 80% din populaţie se încălzeşte folosind centrale termice pe gaz metan şi convectoare de căldură. Din păcate, temperaturile de afară sunt relativ scăzute, iar vremea nu pare că ar da semne de încălzire, în următoarele zile.

Compania care distribuie gazul metan în judeţul Hunedoara a transmis câteva precizări pentru ca abonaţii să nu fie în pericol atunci când furnizarea gazului va reveni la normal.

În vederea prevenirii oricăror incidente, în perioada în care gazul metan va fi întrerupt, consumatorii casnici vor închide toate robinetele de la punctele de consum. Robinetele vor rămâne închise până la momentul anunţat pentru reluarea furnizării gazului metan.

După ce instalaţiile vor fi încărcate cu gaz metan, consumatorii vor aprinde flăcările de veghe şi vor supraveghea focurile timp de o oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc