AcasăSTIRIHUNEDOARAMoș Crăciun vine la Muzeul din Deva

Moș Crăciun vine la Muzeul din Deva

Superbul decor oferit de Sala Șemineului de la Palatul Magna Curia din Deva este cel care l-a convins pe Moș Crăciun să aleagă această locație pentru a aduce câtorva zeci de preșcolari deveni cadourile mult dorite.

Astăzi a fost ziua în care Moșul a venit cu cadouri pentru preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit numărul 6 din Deva, iar locul în care Moș Crăciun a lăsat darurile a fost Sala Șemineului de la Muzeul Civilizației Dacice și Romane (MCDR) din Deva. Și, fiindcă nu a putut aduce toate cadourile, a spus că mai vine odată și în 18 decembrie, de data asta pentru a le dărui jucării și dulciuri și preșcolarilor de la Grădinița cu program prelungit numărul 7 din municipiu. La evenimentul din această seară au participat și părinţii copiilor care, alături de cei mici s-au bucurat de sosirea lui Moş Crăciun. Ca răsplată pentru cadourile primite, micuţii i-au prezentat Moșului un adevărat program artistic cu cântece și poezii. Acțiunea face parte dintr-o serie mai amplă de activități de promovare a instituţiei muzeale din municipiul reşedinţă a judeţului Hunedoara, scopul fiind acela de a-i aduce pe copii mai aproape de istoria şi civilizaţia poporului român.

Așa după cum am obișnuit deja publicul din municipiul Deva, instituția noastră vine în întâmpinarea școlilor din oraș și a dascălilor ce doresc să beneficieze de cadrul unic al clădirii Magna Curia pentru desfăşurarea activităţilor școlare sau extrașcolare. Este un beneficiu reciproc, atâta vreme cât copiii pot trăi și simți mai bine istoria, iar noi, cei de la Muzeu, avem posibilitatea de a face mai ușor cunoscute adevăratele comori pe care le adăpostim și îngrijim aici, a declarat managerul MCDR, Liliana Țolaș

Pe de altă parte, cadrul festiv al Sălii Şemineului va crea un decor de poveste potrivit pentru scenetele pregătite de micuţii artişti. Iar reprezentanţii muzeului i-au pregătit deja lui Moş Crăciun sania cu renii, dar şi un fotoliu în primul rând pentru a vedea cel mai bine reprezentaţia preşcolarilor şi a le oferii acestora cadouri cât mai multe şi frumoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc