AcasăSTIRITIMISMediul de afaceri premiază studenții de la UVT

Mediul de afaceri premiază studenții de la UVT

Patru studenți de la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, secțiile Finanțe Bănci și Contabilitate respectiv Informatică de Gestiune, promoția 2014, a Universității de Vest Timișoara (UVT) au fost premiați de către PwC România cu câte o poziție de intern.

Candidații au fost selectați în parteneriat cu profesorii, dintre studenții cu cele mai bune rezultate academice.

„Susținem și legăm parteneriate puternice cu mediul de afaceri pentru ca studenții noștri să aibă cele mai bune oportunități de angajare, în companii de prestigiu. Parteneriatul cu PwC România este unul de tradiție și ne bucurăm să îi avem alături. Continuăm să atragem aproape cât mai mulți actori principali din mediul socio-economic”, a declarat miercuri, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Reprezentanții PwC România afirmă, la rândul lor, că inventivitatea, adaptabilitatea și dinamismul studenților români reprezintă un potențial extraordinar de care țara noastră are nevoie pentru a-și consolida dezvoltarea economică.

„PwC România este onorată să sprijine câțiva studenți și masteranzi cu performanțe academice deosebite să-și poată dezvolta acest potențial prin participarea în cadrul programului Jump Start to Trusted Business Advisor. Dorința noastră este de a insufla acestor tineri valorile excelenței profesionale și a dedicării față de clienți și nevoile lor, valori care stau la baza culturii organizaționale a PwC’, a declarat Alexandru Medelean, director, liderul echipei de servicii integrate pentru antreprenori din cadrul PwC România și fondatorul acestui program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc