AcasăSPORTMedalii din două locuri pentru judoka deveni

Medalii din două locuri pentru judoka deveni

IMG223Două competiţii diferite, acelaşi deznodământ. Aşa poate fi descris, pe scurt, parcursul micuţilor judokani ai CSŞ CNS „Cetate” Deva. Aceştia s-au întors cu 11 medalii de la două întreceri ce au avut loc la Arad şi Baia Mare.

Sportivii pregătiţi de profesorul Daniel Gârbovan şi-au testat forţele cu prilejul a două competiţii puternice, cu participare internaţională. Astfel, la „Ziua Judo-ului arădean” devenii au urcat de şase ori pe podium, terminând totodată pe trei în clasamentul general după CSM Arad şi CSŞ Lugoj. Cei mai în formă s-au dovedit a fi Andrei Grecu (-27 de kg.), Alex Novacovici (-30 de kg.) şi Alexandra Avram (-26 de kg.) care au luat aurul la Under 13. Cu argint s-a ales Eduard Pascu, la +55 de kilograme, în vreme ce Bogdan Cucu (-46 de kg.) şi Lucian Coman (-42 de kg.) au luat bronz la Under 11 şi Under 13.

Cu o săptămâna înainte, devenii profesorului Gârbovan au urcat pe podium şi la „Cupa Nordului”, întrecere ce a strâns la start peste 700 de sportivi de la majoritatea cluburilor din ţară, dar şi din Ungaria, Ucraina sau Austria. Fetele au fost la putere pe tatami: Diana Tamaş (de două ori pe podium, la Under 15 şi Under 17), Alexandra Avram (Under 11) şi  Maria Iacob (Under 11), ele fiind „acompaniate” şi de Cristian Bordea (Under 15). 33 de sportivi de la poalele cetăţii au participat la cele două întreceri din vestul şi nordul ţării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc