AcasăSPORT Marius Opric: „În retur, pornim de la zero”

Marius Opric: „În retur, pornim de la zero”

IMG_1225După opt partide de verificare şi un stagiu de pregătire centralizată la Băile Felix, antrenorul principal al FC Hunedoara este mulţumit de modul în care s-au pregătit elevii săi şi spune că echipa e gata de start. Conştient că formaţia sa va avea parte de o a doua jumătate a campionatului ceva mai dificilă, tehnicianul se aşteaptă ca băieţii săi să îşi facă treaba, exact ca în tur.

Adept al paşilor mărunţi, Marius Opric încearcă să le implementeze şi jucătorilor acelaşi principiu şi speră ca aceştia să fie sută la sută concentraţi, meci de meci. „Eu cred că nu îmi va fi greu să îi montez pe băieţi, chiar dacă avem atâtea puncte în faţă. Trebuie să fim concentraţi la fiecare meci, le-am şi spus că ceea ce s-a întâmplat în tur nu are nicio importanţă. în retur plecăm de la zero! Fiecare meci va fi important pentru noi, fiindcă, pentru a evita neplăcerile, trebuie să menţinem distanţa faţă de celelalte echipe. Jucătorii nu trebuie să facă nimic altceva decât ceea ce au făcut în tur: să-şi vadă de treabă”, spune Opric. „Principalul” Hunedoarei s-a declarat satisfăcut de perioada de pregătire, deşi se aştepta ca unii dintre elevii săi să tragă mai tare la antrenamente. „Am avut parte de condiţii excelente de pregătire la Băile Felix, chiar dacă astfel de cantonamente nu sunt pe placul jucătorilor. Sigur, m-aş fi aşteptat la mai mult din partea unora dintre ei, pe care i-aş fi dorit mai conştiincioşi. Dar hai să spunem că sunt nişte probleme care ţin de pretenţiile antrenorului şi, una peste alta, suntem în grafic”, a mai precizat antrenorul liderului C5.

Hunedorenii s-au deplasat, la mijlocul săptămânii, la Haţeg, acolo unde au disputat o nouă partidă de verificare. „Negru-albaştrii” au învins cu 1-0 (gol marcat de Nicula, în minutul 30), iar Opric a trimis pe teren o echipă formată din jucătorii care au prins mai puţine minute în această iarnă: Dragotă (Raţ) – Vîrtan, Găceanu, Bier, Şoit – Munteanu, Grozoni – Drăgoescu, Lintaru, Trăşcan – Nicula, iar pe parcurs au mai intrat Grigore şi Zdrîncu. De partea cealaltă, Flavius Itul s-a bazat pe Tonca (Furdui) – Işfan (Capâlnaş), M. Câmpean, Laslău, M. Daj (Borbely) – Simoneac, Kallai, Cărăvan (Jurmoni), Puşcă (Marcu) – Ursachi (Vremi) şi Ov. Popesc, haţeganii fiind cei mai activi pe piaţa transferurilor.

Hunedorenii vor evolua, sâmbătă, la Oradea, în compania celor de la FC Bihor – în cel de-al nouălea amical al iernii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc