AcasăADMINISTRATIEManifestări de 1 Decembrie. Bradul din faţa Primăriei Deva măsoară 15 metri

Manifestări de 1 Decembrie. Bradul din faţa Primăriei Deva măsoară 15 metri

Un brad înalt de 15 metri a fost ridicat în Piaţa Unirii, din centrul vechi al municipiului Deva, locul stabilit de autorităţi pentru desfăşurarea tuturor manifestărilor de sărbătoare din luna decembrie, începând cu cele dedicate Zilei Naţionale şi finalizând cu un program de Revelion în aer liber.

Bradul de Crăciun a fost asigurat prin bunăvoinţa ocolului silvic din comuna Dobra. El măsoară 15 metri şi este împodobit de sărbătoare. Din Piaţa Unirii şi pe întreg centrul vechi al oraşului au fost amplasate 15 căsuţe din lemn ce sunt puse la dispoziţia comercianţilor care doresc să participe la Târgul de Iarnă ce va avea loc în perioada 1-31 decembrie”, a declarat primarul municipiului Deva, Petru Mărginean.

Autorităţile au instalat în Piaţa Unirii o scenă ce va fi folosită şi la manifestările dedicate Zilei Naţionale, de sâmbătă, la ora 10.30, şi care includ alocuţiuni despre însemnătatea momentului Marii Unirii de la 1 Decembrie, o slujbă religioasă şi o defilare a militarilor de la unităţile din municipiu.

„Ţin să le urez tuturor locuitorilor judeţului Hunedoara un sincer „La mulţi ani!”, cu ocazia Zilei Naţionale a României”, a spus prefectul judeţului, Sorin Adrian Vasilescu.

Momentul festiv din Piaţa Unirii se va încheia cu un recital susţinut de solistul de muzică populară Ioan Bocşa şi grupul vocal ‘Icoane’, urmat, în cursul după-amiezii, de concerte de muzică populară şi uşoară.

Târgul de Iarnă va fi inaugurat sâmbătă seara cu un foc de artificii, la ora 18.00, pe scena amplasată în piaţă fiind programate, la fiecare sfârşit de săptămână, diverse recitaluri de colinde, prezentări ale unor obiceiuri populare locale sau programe artistice pregătite de şcoli, licee şi Palatul Copiilor din Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc