AcasăSTIRILucrări finalizate la lotul I al autostrăzii Timişoara-Lugoj

Lucrări finalizate la lotul I al autostrăzii Timişoara-Lugoj

UPDATE:

Lotul 1 al autostrăzii Timişoara-Lugoj va fi deschis circulaţiei în 11 octombrie, iar, la inaugurare, este aşteptat să participe şi premierul Victor Ponta. În lungime de 9,5 kilometri, şoseaua este considerată variantă ocolitoare a Timişoarei. Porneşte de la nodul rutier de la Giarmata şi face legătura cu DN6, între Remetea Mare şi Izvin. Drumul a fost finalizat cu o jumătate de an înainte de termen, valoarea proiectului depăşind 210 milioane de lei. Pe de altă parte, tronsonul Şanoviţa-Traian Vuia – parte a viitoarei autostrăzi Lugoj-Deva, este terminat în proporţie de 45 la sută – anunţă constructorul. Acum se toarnă asfalt pe mai multe porţiuni, iar, în lunile următoare, vor fi montate cele peste 20 de poduri. În această toamnă ar trebui să înceapă şi lucrările la şoselele care se leagă de acest lot, şi anume Remetea Mare – Şanoviţa şi Traian Vuia – Ilia, care au fost licitate.

________

Autostrada este gata cu şapte luni şi jumătate înainte de termen, iar miercuri ar fi trebuit să fie dată în folosinţă. Cu toate acestea, circulaţia nu a fost deschisă.
Lucrările la lotul I din autostrada Timişoara-Lugoj au o valoare de 47 de milioane de euro. Lungimea totală a noului tronson de autostradă este de 9,5 kilometri. Lotul 2 din autostrada Timişoara-Lugoj are 25 de kilometri, iar proiectul este în stadiul de desemnare a constructorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc