AcasăADVERTORIALLiofilizarea – află ce poți face pentru a avea un proces eficient...

Liofilizarea – află ce poți face pentru a avea un proces eficient și rapid

În industria farmaceutică și de biotehnologie, liofilizarea este un proces de o importanță majoră, care asigură calitatea produsului finit. Din acest motiv, este esențial să te asiguri că dispui de echipamentul necesar pentru a optimiza întregul proces fără a da peste cap parametrii deja stabiliți. De aceea, din articolul următor vei descoperi în ce fel un sistem de validare, precum cel cunoscut sub numele de data logger wireless, poate aduce numeroase beneficii pentru compania ta!

Data logger wireless – de ce ar trebui să optezi, și tu, pentru un astfel de sistem?

Pentru a stabili un proces eficient de liofilizare, este recomandat să găsești cele mai potrivite soluții privind etapele de validare și de monitorizare. În acest sens, un data logger wireless reprezintă echipamentul necesar pentru eficientizarea producției.

Dacă optezi pentru sistemul de data logger wireless pentru liofilizare conceput de Ellab.ro, atunci, cu siguranță vei fi încântat de toate avantajele oferite de acest tip de tehnologie. Aparatul are dimensiuni reduse pentru a se integra perfect în orice configurație de liofilizare. Menține integritatea sistemului de liofilizare, deoarece poate fi sterilizat, iar după introducere va transmite informațiile wireless. Mai mult, vei reuși să elimini complet riscul de întrerupere și de pierdere a datelor, fiindcă informațiile sunt stocate în memoria internă de mare capacitate. Punctele de măsurare se pot fixa, așadar măsurătorile efectuate de un data logger wireless, echipat cu un senzor de termocuplu, se pot realiza instant, oferind un grad ridicat de precizie!

Este important să iei în considerare toate scenariile și să alegi un sistem eficient de validare, altminteri pierderea unui eșantion poate avea consecințe grave pentru companie, din punct de vedere financiar! Din acest motiv, este recomandat să dispui de cel puțin cinci senzori în fiecare compartiment: unul în mijloc și ceilalți patru în colțuri. Iar alături de un data logger wireless, asiguri eficientizarea operațiunii și monitorizarea continuă a datelor. În acest sens, o stație de citire, care vizualizează mai mulți data loggere simultan, permite  o citire ușoară și rapidă a datelor. Are avantajul că este portabilă și o poți conecta imediat la calculator, pentru a avea acces la datele necesare pentru monitorizarea procesului de liofilizare!

Monitorizarea temperaturii de-a lungul întregului proces poate face diferența dintre un eșantion realizat la cele mai înalte standarde și un eșantion care nu poate fi utilizat datorită erorilor care s-au strecurat. Așadar, nu lăsa acest lucru la voia întâmplării: utilizând un data logger ai întotdeauna informațiile înregistrate de senzori și poți imediat să iei toate măsurile necesare pentru a evita pierderile ulterioare!

În concluzie, dacă vrei să dispui de cea mai bună precizie și să asiguri corectitudinea datelor, nu ezita să optezi pentru un data logger care se integrează perfect în procesul de liofilizare. Un astfel de echipament este soluția de care ai nevoie pentru a controla, optimiza și a îmbunătăți procesul de liofilizare într-un mod cât mai simplu!

Sursa foto: Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: