AcasăSPORTLider imaculat "la judeţ"

Lider imaculat „la judeţ”

_MG_2651Elevii lui Dan Voicu au parte de un început de retur de nota 10! După primele patru săptămâni de „examene”, petroşenenii se prezintă remarcabil: 12 puncte din 12 posibile, 14 goluri marcate şi nici unul primit. Lider imaculat, înaintea primei pauze forţate, prilejuite de lipsa unui adversar.

După 5-0 cu Victoria Călan, 4-0 cu Inter Petrila şi 3-0 cu Aurul Certej a venit şi… 2-0. De data aceasta pe terenul celor de la CFR Simeria, la capătul unei partide în care Universitatea n-a mai forţat la fel de mult. Şi nici n-a trebuit, succesul cu numărul 15 fiindu-i mai mult decât la îndemână, având în vedere că feroviarii au una din cele mai tinere echipe din campionatul judeţean. Soare şi compania au ajuns astfel la succesul cu numărul 15 în Campionatul Judeţean şi beneficiază de o pauză liniştită, cauzată de retragerea celor de la Zarandul Crişcior, în care se vor alege cu alte trei puncte şi cu tot atâtea goluri la golaveraj.

„Premianţi” după prima lună de joc din 2013 sunt şi cei de la Retezatul Haţeg, care au adunat tot atâtea succese cât rivalii de la Universitatea. După 5-0 în runda precedentă cu Metalul Crişcior, oamenii lui Itul au mai făcut o victimă, CS Ghelari, de care au trecut, lejer, cu 4-0. Deşi nu se gândesc încă la promovare, „zimbrii” sunt acum la doar şase lungimi de primul loc şi la doar patru de ocupanta locului secund, iar săptămâna ce vine au parte de o misiune relativ uşoară, pe terenul celor de la Hercules Lupeni.

29 de goluri s-au marcat în runda cu numărul 21 a Ligii a IV-a Hunedoara, scorul etapei fiind reuşit de Aurul Brad, care a trecut cu 6-1 de juniorii Jiului Petroşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc