AcasăSTIRILicitația pentru marcaje și indicatoare rutiere pentru bulevardul din Lupeni, anulată

Licitația pentru marcaje și indicatoare rutiere pentru bulevardul din Lupeni, anulată

[ad_1]

Primăria Lupeni a scos la licitație achiziționarea de marcaje și indicatoare rutiere. Acestea urmau să fie montate pe principala arteră din municipiul Lupeni odată ce va fi finalizată procedura. Numai că licitația în cauză a fost anulată. Iar procedura trebuie reluată.

Nimeni interesat

Licitația pentru marcaje și indicatoare rutiere nu a atras nicio ofertă. Acesta este și motivul pentru care a fost anulată. Ofertele puteau fi depuse până pe 24 februarie, însă nimeni nu a fost interesat de această licitație. Procedura va fi reluată și asta pentru că bulevardul din municipiul Lupeni are nevoie de marcaje, dar și de indicatoare rutiere.

Achiziționarea și montarea de ”Marcaje rutiere – Indicatoare rutiere, separatoare de benzi de circulație, accesibilizare treceri de pietoni (furnizare și montare)” a fost publicată anul acesta.

Achiziția face parte din proiectul „Modernizare Strada Tudor Vladimirescu (Bulevard)”, în valoare de peste 6,9 milioane de lei.

Prin modernizarea bulevardului, administrația locală din Lupeni și-a propus scăderea emisiilor de carbon, descongestionarea traficului, dar și asigurarea un serviciu eficient de transport public de călători și îmbunătățirea condițiilor pentru utilizarea modurilor nemotorizate de transport.

Primarul Lucian Resmeriță spunea că modernizarea principalei artere din Lupeni va aduce o bandă destinată traficului mijloacelor de transport. Proiectul de pe bulevard a ținut cont  de implementarea unui alt proiect pe fonduri europene, linia de autobuze electrice care va lega localitățile din Valea Jiului.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc