AcasăSTIRILectura pentru toţi la Vața de Jos

Lectura pentru toţi la Vața de Jos

Ne-am aflat în data de 25 martie 2014 în comuna Vața de Jos împreună cu prestigioasa Editură Călăuza v.b., condusă de distinsa poetă Mariana Pândaru. Alături ne-au fost și scriitorii Miron Țic și Nicolae Crepcia.

Acțiunea s-a desfășurat în Sala de ședințe a Căminului Cultural, în prezența a numeroși membri ai comunității, în prezența cadrelor didactice și a elevilor claselor a VI-a și a VIII-a ale Școlii Gimnaziale din comuna Vața de Jos. Poeta Mariana Pândaru, redactorul-șef al Editurii Călăuza v.b., a prezentat un scurt istoric al editurii pe care o reprezintă, a prezentat câteva din titlurile cele mai recente apărute sub sigla editurii pe care o conduce. A urmat apoi un moment în care cei trei scriitori și-au prezentat câteva date esențiale din activitatea scriitoricească, citind apoi câteva poezii din creațiile proprii.

Cei prezenți în sală au fost invitați la un dialog în ceea ce privește activitatea unui scriitor sau editor, ei fiind interesați de drumul parcurs de la o simplă idee și până se ajunge la produsul finit, care este cartea.  S-a vorbit aici despre inspirație, creație și har în activitatea unui scriitor, totul bazându-se pe o cultură solidă.

Editura Călăuza v.b. a donat câteva titluri Bibliotecii Comunale Vața de Jos, iar iubitorii de poezie au primit tot cu titlu de donație volume de poezie semnate de Nicolae Crepcia, pe care autorul a dat autografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc