AcasăSPORTJunioarele, pe locul trei la triunghiularul din Germania

Junioarele, pe locul trei la triunghiularul din Germania

Japan Worlds GymnasticsCele patru gimnaste care au reprezentat România la triunghiularul Germania-SUA-România, de la Chemnitz (Germania) au terminat pe trei întrecerea la care au luat parte şi mai multe senioare. Devencele Andreea Munteanu şi Andreea Iridon au fost baza delegaţiei tricolore.

Cele două sportive legitimate la CNS „CSŞ” Cetate au avut parte de evoluţii fără prea multe ezitări, culminate cu locul doi ocupat la individual compus de către Andreea Munteanu, cu un total de 54.77 puncte. La individual, Munteanu a prins locul opt, în vreme ce colega sa de club a terminat a zecea. Celelalte două componente ale lotului, Paula Tudorache şi Diana Teodoru, au venit pe 14, respectiv 18. Condusă de Martha Karoly, echipa americană, care s-a impus cu puţin timp în urmă şi la Trofeul Jesolo, a câştigat fără emoţii, cu un total de 234.05, urmată de Germania 210.60.

Desfăşurat cu două săptămâni înaintea Campionatelor Europene Individuale de la Moscova (17-21 aprilie), concursul de etapă FIG Challenge Cup din Qatar a fost la îndemâna delegaţiei României. Cu Diana Bulimar, Larisa Iordache, Flavius Koczi, Andrei V. Muntean şi Marius Berbecar în prim-plan, România a făcut… regulile la Doha (Qatar), afirmându-şi aspiraţiile pentru podiumurile europene. Gimnaştii noştri au ocupat locul întâi pe naţiuni, cu cinci medalii obţinute, patru dintre acestea fiind de aur – Diana Bulimar, Larisa Iordache, Flavius Koczi, Andrei Muntean – şi o poziţie secundă, prin Larisa Iordache, dominând astfel o competiţie la care au luat parte 150 de sportivi din 36 de ţări şi la finalul căreia au urcat pe podium reprezentanţii a 13 naţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc