AcasăSTIRIJudețul Maramureș, promovat la prima ediție online a Târgului de Turism al...

Județul Maramureș, promovat la prima ediție online a Târgului de Turism al României

[ad_1]

Târgul de Turism al României, un eveniment care se organiza bianual la București, în cadrul Romexpo, se desfășoară de această dată online, în perioada 18-21 februarie.

Consiliul Județean (CJ) Maramureș a răspuns afirmativ invitației de promovare a patrimoniului turistic al județului și a pregătit un stand online, unde vizitatorii pot găsi o gamă variată de informații referitoare la atracțiile turistice din Maramureș. Din portofoliul pregătit nu vor lipsi rutele cultural-turistice, obiectivele emblematice, instituțiile de cultură, dar și promotorii artei populare din județul Maramureș, informații înglobate sub o formă atractivă, pe noul website www.visitmaramures.ro.

Deși nu vor putea fi întâmpinați în mod tradițional, cu bucate alese și momente artistice de mare valoare, cei care vor alege să treacă pragul virtual al porții spre tradiție se vor bucura și de această dată, de ospitalitatea și deschiderea specifică maramureșenilor. În decursul celor patru zile de târg, reprezentanții CJ Maramureș vor sta la dispoziția participanților, fiind pregătiți să îi sprijine cu orice informație solicitată. Spațiul expozițional dedicat județului Maramureș poate fi vizitat AICI.

“Inițiativa participării la acest târg virtual este pe cât de provocatoare, pe atât de necesară, cu atât mai mult cu cât datele arată că turiștii aleg să se documenteze preponderent online cu privire la destinațiile de vacanță. Cred cu tărie că Maramureșul are toate datele pentru a deveni una dintre principalele destinații turistice ale României, iar administrația județeană va prioritiza acest demers, sub actualul mandat”, a declarat președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>



[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc