AcasăSTIRIARADJudeţul Arad - cap de pod pentru investitorii germani

Judeţul Arad – cap de pod pentru investitorii germani

Municipiul Arad este la acest final de săptămână gazda forumului economic româno-german, eveniment la care participă investitori din tot spaţiul de limbă germană (Germania, Austria, Eleveţia), interesaţi de oportunităţile de afaceri din ţara noastră.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 19-20 aprilie şi este organizat de către Asociaţia Economică Germano-Română Arad. Oamenii de afaceri vor schimba păreri şi idei în cadrul unor discuţii interne, vor întreprinde excursii de documentare şi se vor informa despre judeţul Arad ca locaţie de investiţii, dar şi despre oportunităţile de afaceri din vestul României.

Deschiderea oficială a forumului economic germano-român de la Arad este programată pentru vineri, la ora 17, la Sala Milenium din Strada Vasile Goldiş, numărul 4. Sâmbătă dimineaţa se vor desfăşura discuţiile interne ale reprezentanţilor cluburilor economice iar după-amiaza oamenii de afaceri vor vizita Mănăstirea Maria Radna şi o gospodărie tradiţională şvăbească a unui investitor german din Sântana.

Evenimentul vine în contextul informaţiilor că un important investitor din industria auto va demara o afacere importantă în România, iar Aradul pote fi unul dintre punctele în care o astfel de investiţie s-ar putea dezvolta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc