AcasăALERTAJudecător din Ineu prins în flagrant de DNA în timp ce lua...

Judecător din Ineu prins în flagrant de DNA în timp ce lua mită

Judecătorul Aurel Tripa de la Judecătoria Ineu, din judeţul Arad, a fost prins astăzi în flagrant de procurorii DNA Timișoara în timp ce primea mită 300 de euro şi două telefoane mobile. Acțiunea s-a petrecut chiar în faţa Judecătoriei Ineu.

Aurel Tripa a fost prins în flagrant în timp ce primea bani şi bunuri de la un cumpărător de influenţă căruia îi promisese că va interveni pentru o sentință favorabilă într-un dosar aflat pe rolul instanței arădene. Judecătorul Tripa este al doilea magistrat de la Ineu prins în flagrant de către DNA în acest an. Tripa nu este însă doar un simplu judecător, el fiind în perioada 1988 – 1996 chiar președintele Judecătoriei Ineu. În prezent este  membru în Consiliul de conducere al acestei instanțe. Declarația sa de avere arată că deține  un teren de 363 metri pătrați și o casă de 300 mp în Ineu, dar  și un apartament în Arad, cumpărat în rate cu cu soția în 2010. Tripa deține și două mașini , dar este și dator unei bănci de la care a luat un credit de 70.000 lei.

Poate că nu întâmplător, judecătorul Aurel Tripa este cel care a restituit 800 de hectare de pădure către familia Colţeu, aceeași care într-un alt dosar au obținut retrocedarea satului Nadăş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc