AcasăADVERTORIALJoburi de pandemie: În ce domenii pot lucra tinerele necalificate de până...

Joburi de pandemie: În ce domenii pot lucra tinerele necalificate de până în 25 de ani

Piața muncii este destul de fragilă în aceste momente în care multe firme nu știu ce se va întâmpla cu ele pe fondul pandemiei. Pe lângă acestea, sunt afectați și tinerii necalificați cărora nu le este foarte ușor să își găsească locuri de muncă. Dacă printre bărbații sub 25 de ani nu este atât de dificil să ocupe temporar anumite poziții sau să găsească joburi în fabrici, pentru femeile din aceeași categorie de vârstă, poate fi mult mai greu să se descurce. Ce șanse au acestea și ce pot face pentru a avea un venit stabil?

Dacă te afli printre ele, în acest articol poți găsi câteva domenii în care poți lucra chiar dacă ești necalificată.

Iată domeniile de activitate în care tinerele necalificate își pot găsi joburi!

  • Domeniile creative

Industria creativă a început să se dezvolte destul de mult pe fondul pandemiei și datorită numărului mare de persoane care au fost nevoite să stea în casă, astfel că acestea au început să urmărească din ce în ce mai mult conținut video. Dacă ești o tânără sub 25 de ani și te pricepi cât de cât la făcut fotografii sau clipuri, acesta poate fi un domeniu în care te poți lansa singură sau în calitate de colaborator pentru o agenție sau chiar ziar online.

De asemenea, îți poți face propriul vlog sau blog, dacă ai un domeniu care te pasionează și crezi că ai putea atrage persoane care să te urmărească.

Pentru cele care vor ceva mult mai simplu, pot încerca și o colaborare cu un studio de videochat unde sunt garantate câștiguri mai mari în comparație cu alte domenii, dar și flexibilitate dacă mai ai și alte lucruri de făcut.

  • Artizanatul

Dacă ai o pasiune pentru crearea de diverse obiecte decorative, acesta este momentul în care poți exploata acest segment.

Fie că îți place să croșetezi, să pictezi sau să realizezi mici mărturii sau flori, poți lansa o mică afacere în care nu ai nevoie decât de materia primă din care să le faci. Obiectele de decor astfel obținute pot fi vândute ulterior, lucru care cu siguranță te va ajuta pe plan financiar!

  • Jobul de operator calculator

Deși se spune că într-un viitor nu prea îndepărtat multe joburi vor dispărea, încă nu este cazul să te alarmezi. Pe timp de pandemie, multe magazine online caută persoane care să se ocupe de partea de introducere date despre produsele pe care le vând. Multe dintre aceste slujbe pot fi făcute și de acasă, iar dacă știi că te descurci cu lucrul pe computer, nu îți va fi greu să găsești ceva de lucru în acest domeniu.

Pandemia a conturat piața muncii din România într-un alt mod decât cel tradițional, iar pe mulți i-a făcut să se gândească la alte posibilități de joburi. Dacă bărbații tineri își pot găsi mai ușor locuri de muncă și atunci când sunt necalificați, acest lucru nu ar trebui să fie foarte dificil nici pentru femeile din același segment de vârstă care, cu puțină imaginație și voință, pot reuși să găsească activități din care se pot întreține.

Sursa foto: Pixabay.com

Contact Kendra Studio:

Adresa: Unirii, București, România

Telefon / Whatsapp: +40 767 111 220

Email: hello@kendrastudio.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: