AcasăSPORT Înfrânţi la limită de liderul Seriei a II-a

Înfrânţi la limită de liderul Seriei a II-a

IMG_1382FC Hunedoara a pierdut al doilea joc amical din această iarnă. Băieţii lui Marius Opric au cedat, la limită, 0-1, în faţa liderului din B2, Corona Braşov – formaţie neînvinsă de la promovarea în cel de-al doilea eşalon.

Unicul gol al întâlnirii a venit chiar în debutul jocului, elevii pregătiţi de Daniel Bona marcând la capătul unui contraatac-rapid, după ce, în prealabil, Ionuţ Radu ratase singur cu portarul. Este doar cel de-al doilea test amical în care „negru-albaştrii” nu reuşesc să puncteze, după cel pierdut, acasă, 0-2 cu CSO Cugir. „Sunt de părere că a fost un joc echilibrat, pot spune că am şi dominat în unele momente. Practic, ei au marcat la una din primele faze ale partidei. Ionuţ Radu a scăpat singur cu portarul, a ratat şi la faza imediat următoare au înscris. Am mai avut alte două oportunităţi bune, dar a fost una din zilele în care mingea nu a vrut să intre în poartă. Sunt mulţumit de ce au arătat băieţii”, a spus Marius Opric, care a început în deja tradiţionala formulă: A. Ilie – Dosan, Ambruş, Cuciula, Roiu – Vajda, Vişan – R. Cristian, Făgărăşanu, Pepenar – I. Radu, fiecare dintre aceştia bifând (cu excepţia portarului) în jur de 60, 70 de minute pe teren.

Pe parcurs, „principalul” Hunedoarei a rulat tot lotul avut la dispoziţie. întâlnirea cu liderul B2 a fost ultima dintr-o serie de trei disputate în cantonamentul de la Băile Felix. Făgărăşanu şi compania vor pune capăt stagiului peste trei zile, următorul amical al Hunedoarei urmând să aibă loc, sâmbătă, 2 martie, atunci când îi vor întâlni pe cei de la FC Bihor (locul 8 în B2).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc