AcasăSTIRIÎncă un cal confiscat de Poliția Animalelor

Încă un cal confiscat de Poliția Animalelor

[ad_1]

Un cal, piele și os, cu vizibile urme de maltratare, a ajuns într-un adăpost. Animalul a fost confiscat de Poliția Animalelor. Acum se caută proprietarul pentru a fi tras la răspundere.

A ajuns la adăpost

Pe 12 aprilie, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată telefonic, prin numărul de urgență 112, despre faptul că un cal maltratat, într-o stare precară de sănătate, se află pe domeniul public al localității.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Vulcan si cei ai Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara. Aceștia au dispus plasarea animalului într-un adăpost autorizat.

”Totodată, în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală. Se fac, momentan, cercetări IN REM sub aspectul comiterii infracțiunii de rele tratamente față de animale. La data de 13.04.2021, exemplarul cabalin a fost alocat unui O.N.G. specializat în protecția animalelor, prin emiterea, de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, a unui ordin de plasare a animalului în adăpost. Activitatea a beneficiat de sprijinul specialiștilor D.S.V.S.A. Hunedoara”, informează IPJ Hunedoara.

Calul a ajuns într-un adăpost unde are parte de îngrijirile pe care nu le-a primit de la stăpân. Este al doilea cal pentru care polițiștii hunedoreni dispun plasarea într-un adăpost.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc