AcasăSTIRIIluminatul public de la Lupeni, în așteptarea semnării finanțării

Iluminatul public de la Lupeni, în așteptarea semnării finanțării

[ad_1]

Municipalitatea din Lupeni a depus, la ADR Vest, un proiect ce vizează modernizarea sistemului de iluminat public din localitate. Sunt circa 20 de milioane de lei care vor fi investiți, după semnarea contractului, în modernizarea iluminatului public.

Peste 20 de clarificări

Proiectul e depus de mai mult timp. În ultimele luni s-a aflat în faza de evaluare, selecție și contractare. În această perioadă ADR Vest a cerut, de la Lupeni, mai mule clarificări.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, spune că luni a fost trimisă, către ADR Vest, o ultimă clarificare. Edilul speră să nu mai fie nevoie de alte completări astfel încât contractul să fie semnat cât mai repede, iar licitația să fie pornită și desemnată o firmă care să implementeze proiectul.

”Pe acest proiect vom schimba toți stâlpii de iluminat de pe Bulevard, dar și de pe alte 34 de străduțe. Proiectul are ca obiectiv creșterea eficienței energetice în sistemul de iluminat din Municipiul Lupeni, care să conducă la reducerea consumului de energie și a emisiilor cu efect de seră”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Modernizarea sistemului de iluminat public din Lupeni va presupune înlocuirea aparatelor de iluminat existente, dar și crearea unei rețele noi de iluminat public.

CL Lupeni a aprobat contribuția proprie în sumă de 393.186,11 lei (inclusiv TVA) reprezentând cofinanțarea de 2% din valoarea totală a proiectului. Cheltuielile eligibile sunt estimate la de 15.204,32 lei (inclusiv TVA).

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc