AcasăSPORTHunedoara are talent. Pe semicerc

Hunedoara are talent. Pe semicerc

_MG_0810Echipa de handbal pregătită de profesorii Paraschiva Bălici şi Ioan Feier a făcut o figură frumoasă la Turneul Final rezervat junioarelor III (14-15 ani), desfăşurat la Baia Mare. Hunedorencele au evitat ultima poziţie a ierarhiei şi se pot mândri că au în rândul lor golghetera ţării la acest nivel!
„Vrem ca şi în ultimul act să arătăm că la Hunedoara se joacă handbal. în nici un caz nu vom fi ultimii!”, spuneau, la unison cei ce se ocupă de pregătirea fetelor înaintea plecării la Baia Mare. Aşa s-a şi întâmplat. Gruparea de pe Cerna a câştigat partida pentru locurile 7-8, în faţa celor de la CSŞ Tulcea şi se întoarce cu fruntea sus de la ultimul act al Campionatului Naţional.
Au avut parte de o grupă infernală, iar emoţiile au întrecut, pe alocuri, entuziasmul. Chiar şi aşa, au reuşit să practice un handbal de calitate şi să demonstreze că se pot face lucruri frumoase chiar şi atunci când condiţiile nu sunt dintre cele mai bune sau nu pot rivaliza cu cele întâlnite la adversari. Au început puternic, dar au sfârşit prin a fi învinse în toate meciurile din grupă, dar antrenorii sunt satisfăcuţi. A fost, pe rând, 23-30 (10-13) cu Marta Baia Mare (viitoarea vicecampioană), 17-29 (7-15) cu LPS Slatina (noua campioană a ţării), şi 19-26 (12-12) cu Extrem Baia Mare (locul 5), pentru ca în ultima zi, fetele să depăşească, la limită, 28-26 (13-12) CSŞ Tulcea pentru un onorabil loc şapte. Din peste 70 de echipe aflate la startul competiţiei interne! „A fost o competiţie puternică, cu un nivel ridicat, chiar foarte ridicat pe alocuri. Noi am făcut ce am ştiut mai bine, am jucat handbal adevărat, iar pentru noi este extraordinar ceea ce am reuşit în acest sezon. Avem o generaţie extrem de promiţătoare”, a declarat profesorul Ioan Feier, care este mândru şi de faptul că în echipa sa se regăseşte şi golgheterul întrecerii. La doar 14 ani, Alexandra Munteanu a înscris în patru jocuri, 48 de goluri şi a ocupat locul întâi în topul eficacităţii! „Vrem să ducem până la capăt această generaţie, ne va fi însă greu să ţinem la echipă unele jucătoare, care merită să ajungă la echipe mai puternice”, a adăugat Feier.”
Lotul CSŞ Hunedoara: Adina Puşcaş, Roxana Cordiş, Camelia Lăban, Mihaela Rece, Andreea Preda, Andreea Josan, Patricia Scarbură, Andreea David, Mihaela Pintilie, Alexandra Muntean, Andreea Cioban, Larisa Mihalache, Alina Văcaru. Antrenori: Paraschiva Bălici şi Ioan Feier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc