AcasăSTIRIARADGoleşte dulapul !

Goleşte dulapul !

voluntariat-1024x582

O campanie inedită a fost demarată la Arad. Intitulată „Golește Dulapul” şi inițiată de RVA ( Rețeaua de Voluntari Arad), ea şi-a propus să îi sensibilizeze pe tineri în scopul de a dona celor nevoiaşi îmbrăcămintea pe care nu o mai folosesc.

„Avem o mie de motive să credem într-o lume mai bună și în solidaritatea dintre oameni. Nu ne-am îndoit niciodată de asta. Oamenii au nevoie de oameni, așa cum ne face plăcere să spunem de fiecare dată când avem ocazia și mai ales să o punem în aplicare. Zilnic în jurul meu văd oameni necăjiti, tineri care nu au ce mânca sau nu au îmbrăcăminte adecvată  pentru iarnă”, a declarat Monica Schillinger, coordonator RVA.

Rețeaua de Voluntari este un grup de oameni care nu fac politică, dar oferă implicare și pun în aplicare soluții pentru rezolvarea problemelor comunității.

Centrul de colectare se află pe Str. Eminescu 4, Caffe Amethyste, acolo unde arădenii interesați pot dona îmbrăcăminte în cadrul campaniei „Golește Dulapul”. Programul de colectare este zilnic, în intervalul orar 14 – 22, până în data de 20 decembrie 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc