AcasăSOCIALGhidurile de finanțare pentru proiectele europene se vor lansa în zilele următoare

Ghidurile de finanțare pentru proiectele europene se vor lansa în zilele următoare

Ghidurile de finanțare pentru proiectele europene din exercițiul financiar 2014-2020 se vor lansa în zilele următoare, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici, citat de Agerpres.

Ministrul a precizat că este posibil chiar din această săptămână să se pună spre publicare ghiduri, astfel încât în luna martie să se lanseze oficial depunerea de proiecte pe următorul cadru financiar.

‘[quote_box_center]Ghiduri se vor lansa chiar în această lună. Eu zic că poate chiar săptămâna aceasta vom pune spre publicare, vom face aceste ghiduri spre consultare publică, astfel încât în luna martie să lansăm oficial depunerea de proiecte pe următorul cadru financiar. Deci, uite că facem legătura și cu următorul cadru financiar, care știți foarte bine că va începe în acest an și pentru care, cel puțin pe zona de care ne ocupăm noi ca minister, vrem să lansăm toate ghidurile undeva prin martie-aprilie, absolut tot, pentru a se putea depune proiecte de către cei interesați”, a afirmat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici.[/quote_box_center]

Acesta a participat, marți, la Târgoviște, la inaugurarea primei clădiri cu spații de învățământ din campusul Universității Valahia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc