AcasăPOLITICAGabriel Zetea, deputat PSD: "Tineretul social-democrat maramureşean susţine producătorii locali!"

Gabriel Zetea, deputat PSD: „Tineretul social-democrat maramureşean susţine producătorii locali!”

[ad_1]

Deputatul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, alături de o parte a tinerilor social-democraţi din Baia Mare au ales să ajute producătorii locali şi să achiziţioneze produsele agroalimentare direct din piaţă, pentru a susţine economia românească. În acest sens, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, toţi cei care au dorit să se ralieze acţiunii şi-au dat întâlnire în Piaţa Agroalimentară “Izvoare” din Baia Mare, alegând să nu mai cumpere din hipermarket-uri, ci direct de la agricultori.

“Am acceptat cu mare plăcere propunerea organizaţiei TSD Baia Mare de a achiziţiona produse de la agricultorii maramureşeni, fapt pentru care, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 17 aprilie 2021, am decis să ne facem cumpărăturile în Piaţa Agroalimentară din Baia Mare. La ultima şedinţă a TSD Baia Mare, tinerii noştri au propus să aderăm cu toţii la mesajul naţional al PSD şi să susţinem economia românească, alegând să cumpărăm alimentele necesare traiului de fiecare zi direct de la producătorii locali. Mă bucur să văd că tinerii care au ales doctrina social-democrată înţeleg cât de important este proiectul nostru, acela de a achiziţiona produse româneşti şi, prin asemenea gesturi, dăm o şansă agricultorilor locali. Îi îndemn pe toţi maramureşenii să cumpere produse locale, care se găsesc în fiecare piaţă a judeţului, pentru că este singurul mod în care putem să reînviem cu adevărat economia locală”, a declarat deputatul PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Tinerii social-democraţi băimăreni arată că acţiunea lor a urmat mesajului transmis de conducerea centrală a PSD, acela de a achiziţiona produse: “Fabricat în România”, “Fabricat în Maramureş”.

“Ne bucurăm că atât de mulţi colegi din TSD Baia Mare au ales să se alăture iniţiativei noastre şi îi îndemnăm pe toţi membrii TSD Maramureş şi TSD România să aleagă ca, măcar o zi pe săptămână, să ajungă în toate pieţele locale pentru a cumpăra produse româneşti. Pentru că doar împreună putem susţine economia locală”, au precizat reprezentanţii TSD Baia Mare.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

PATREON

Sau fă o donație direct în contul nostru bancar:
RO16BTRLRONCRT0517131201 – Banca Transilvania>[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc