AcasăSTIRIFormația Phoenix se desparte de doi dintre membrii săi

Formația Phoenix se desparte de doi dintre membrii săi

După ce la finele anului trecut Bogdan Bradu a decis să părăsească muzica rock și se întoarcă la prima și ”marea” lui dragoste – opera, a venit acum și rândul lui Cristi Gram să spună adio trupei Phoenix. Despărțirea a fost făcută publică astăzi printr-un comunicat de presă al formației.

După despărțirea de cei doi, formația Phoenix  merge mai departe într-o componență  din care nu vor lipsi Dzidek Marcinkiewicz și Volker Vaessen, Ionuț Micu, Cristina Kiseleff, precum și alți muzicieni apreciați atât din România cât și din străinătate. Membrii trupei se arată convinși că Nicu Covaci are resursele pentru a realiza ceea ce, de fapt, l-a consacrat : muzica, și dorința de a rămâne indiferent la alte aspecte exterioare.

Incepând cu această săptămână pasărea Phoenix își va continua zborul fără Cristi Gram. Decizia sa de a colabora cu formația Pasărea Rock la inițiativa foștilor colegi îl face, din punctul de vedere al liderului Nicu Covaci, incompatibil cu formația Phoenix. De asemenea, Bogdan Bradu a decis la finalul anului trecut să părăsească muzica rock și se întoarcă la prima și ”marea” lui dragoste – opera. A fost un pas pe care l-a făcut într-un mod corect față de colegii de formație, fără a-i pune în dificultate printr-o eventuală surpriză neplăcută. Resursele sale sunt folosite la această oră integral pentru finalizarea unui proiect personal despre care credem (și sperăm !) și noi că îi va facilita această întoarcere și îi va asigura un loc printre muzicienii apreciați ai genului, pe care atât de mult îl merită !”, se arată în comunicatul de presă făcut public astăzi.

Membrii vechi și noi ai formației mai anunță că se află  în studio pentru a înregistra câteva materiale noi care vor fi prezentate în curând, toate informațiile despre acestea urmând a fi făcute publice prin intermediului blogului personal al lui Nicu Covaci la adresa nicucovaci.wordpress.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc