AcasăADMINISTRATIEFinanţarea proiectelor POSDRU s-a deblocat

Finanţarea proiectelor POSDRU s-a deblocat

Proiectele finanţate prin POSDRU continuă, iar România nu a pierdut banii nici pentru anul 2012 şi nici pentru 2013, a declarat joi, la Deva, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.

Ea a apreciat că primele plăţi pentru beneficiari s-ar putea face până la sfârşitul acestui an, urmând să continue anul viitor, până la sfârşitul lunii februarie, pentru cererile depuse până la 15 decembrie.

Ministrul a precizat că, în cazul corecţiilor financiare, acestea se aplică doar acelor beneficiari care au înregistrat nereguli în derularea proiectelor.

„Mesajul meu pentru toţi beneficiarii proiectelor din POSDRU este următorul: proiectul continuă. Corecţia de 25 % nu se aplică, automat, beneficiarilor. Numai cei la care se vor constata fraude sau altfel de deficienţe, aceia vor fi supuşi legislaţiei româneşti şi celei europene. În rest, corecţia de 25% este suportată de la bugetul statului, dar, în acelaşi timp precizez că ea nu se pierde, va putea fi folosită în alte proiecte”, a spus ministrul Muncii.

Mariana Câmpeanu a subliniat faptul că s-a reluat depunerea de proiecte pe toate axele de finanţare, pe granturi şi pe proiecte strategice, pe site-ul Ministerului Muncii putând fi găsite şi ghidurile solicitantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: