AcasăSTIRIFinalizată pe exterior, fosta policlinică stomatologică din Lupeni e amenajată la interior

Finalizată pe exterior, fosta policlinică stomatologică din Lupeni e amenajată la interior

[ad_1]

Componentă a proiectului ”BAHTALO! Împreună combatem sărăcia și discriminarea”, fosta policlinică stomatologică din municipiul Lupeni e aproape de finalizare. După ani întregi în care a rămas în paragină, clădirea va avea un scop precis, aici urmând a fi organizate activități destinare comunităților defavorizate.

Lucrări la interior

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, susține că au început lucrările de amenajare a interiorului fostei policlinici stomatologice din localitate. Asta după ce clădirea veche de peste 100 de ani a primit o înfățișare nouă ca urmare a lucrărilor de amenajare executate la exterior.

Peste 300 de mii de lei costă refacerea policlinicii stomatologice. Aici vor funcționa cabinete în care vor primi tratamente persoanele defavorizate, dacă vor exista medici stomatologi care să deschidă astfel de cabinete. Și, tot aici, va funcționa un centru social, educațional și cultural destinat lupenenilor.

Proiectul, implementat pe fonduri europene de Primăria Lupeni, este destinat câtorva sute de persoane din comunități cu risc de marginalizare social.

Municipiul Lupeni este beneficiarul proiectului”BAHTALO! Împreună combatem sărăcia și discriminarea”, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman. Proiectul are o valoare totală de  26, 803 milioane de lei din care care 26, 334 milioane lei reprezinta valoarea cofinanțării Uniunii Europene.

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc