AcasăSPORTFetele la putere. Două medalii pe tatami, la Deva

Fetele la putere. Două medalii pe tatami, la Deva

Judo 3257Două dintre cele patru sportive ale SCM Deva, care au luat startul la Naţionalele de Judo Under 18 ce au avut loc, în weekend, la Deva au urcat pe podium, punând mâna pe o medalie de argint şi una de bronz.

Este vorba despre Victoria Finta care a câştigat medalia de argint la categoria +70 kilograme şi de colega ei, Alexandra Pachiţescu, care a cucerit medalia de bronz la categoria – 57 kilograme într-un concurs la startul căruia s-au aflat 19 competitori. Ambele sunt componente ale Centrului Naţional de Judo – juniori de la Deva unde sunt pregătite de antrenorul coordonator Mugurel Ciuşcă, ajutat de profesorii Ramona Enache şi Alin Popdan. Succesele sunt cu atât mai merituoase cu cât Victoria Finta (15 ani) este multiplă campioană naţională la U11, U13 şi U15, iar la sfârşitul săptămânii trecute a debutat într-un Campionat Naţional de Under 18, în vreme ce colega ei, Alexandra Pachiţescu, a revenit în sala de antrenament cu doar o săptămână înaintea concursului.

Directorul şi totodată antrenorul coordonator al Centrului Naţional de Judo – juniori, Mugurel Ciuşcă este mulţumit de rezultatele obţinute la finalul săptămânii şi spune că începutul de an este unul promiţător.  „Din punctul meu de vedere rezultatele obţinute de Finta şi Pachiţescu sunt foarte bune. Ambele au avut o comportare exemplară pe tatami la Naţionalele Under 18 şi sunt pe drumul cel bun în ceea ce urmează să se întâmple în cariera lor. Suntem în graficul graficelor”, a apreciat Ciuşcă.  Aproape de medalii s-au situat şi Oana Nicolaescu la categoria -52 kilograme, care în viziunea antrenorului coordonator „a pierdut medalia de bronz la decizia arbitrilor”, dar şi Delia Ciobanu (63 de kilograme), ambele sportive pregătindu-se la Centrul de la Deva, chiar dacă au reprezentat alte cluburi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc