AcasăSPORTFC Hunedoara, la primul antrenament al anului

FC Hunedoara, la primul antrenament al anului

_MG_2715 

Vacanţa de iarnă a luat sfârşit şi la gruparea de pe Cerna. Fotbaliştii pregătiţi de Marius Opric au efectuat ieri primul antrenament al anului, pe terenul sintetic din cadrul complexului „Michael Klein”. Tehnicianul „negru-albaştrilor” a avut la dispoziţie 26 de jucători, printre care Răzvan Drăgoescu şi Daniel Grozoni.

Mijlocaşul de 20 de ani care a evoluat la Jiul Petroşani şi colegul său de 17 ani ce s-a regăsit în lotul celor de la Retezatul Haţeg în tur, sunt singurele noutăţi ale Hunedoarei şi se încadrează perfect în planurile lui Marius Opric care spunea încă dinaintea reunirii că mai caută doi juniori sub 21 de ani.

Dacă în ceea ce priveşte achiziţionarea lui Daniel Grozoni (fost la Banatul Timişoara, Bihorul Beiuş şi Luceafărul Oradea) lucrurile sunt clare – jucătorul fiind dorit încă din vară de Opric, în ceea ce-l priveşte pe Drăgoescu ele se vor aşeza până la plecarea în cantonamentul de la Băile Felix. „îi cunosc îndeaproape pe amândoi. Pe Grozoni l-am vrut încă din vară, dar au fost ceva probleme cu cei de la Luceafărul Oradea, astfel că el a fost nevoit să evolueze la cei de la Retezatul Haţeg. Răzvan a fost un jucător important pentru Jiul, îl ştiu bine, dar mă voi decide dacă ne vom baza şi pe el, până la plecarea în cantonament. Sunt doi jucători tineri, din judeţ, care cred că ne pot fi de folos”, a spus Marius Opric. Din rândul celor care au efectuat tradiţionalele ture de încălzire au lipsit atacantul Ionuţ Radu şi fundaşul Emil Vîrtan, ambii învoiţi de către conducere din cauza unor probleme personale. în rest, Marius Opric, Daniel Dăscălescu şi Ştefan Beregszaszy au avut la dispoziţie întreg lotul cu care s-a pornit la drum în toamnă. Atât „principalul” cât şi experimentatul preparator fizic al Hunedoarei s-au declarat satisfăcuţi de faptul că nici unul din jucătorii prezenţi la reunire nu a venit cu kilograme în plus. „Toţi stau foarte bine la acest capitol. Ba mai mult, unii au venit chiar şi cu câteva kilograme în minus. Asta nu poate decât să ne bucure, înseamnă că sunt conştiincioşi şi ştiu bine ce au de făcut”, a spus Ştefan Beregszaszy.

FC Hunedoara îşi va continua antrenamentele pe plan local până pe 10 februarie când se va pleca în cantonamentul de la Băile Felix, staţiune în care Făgărăşanu şi compania se vor pregăti până pe 22 februarie. Acolo, FC Hunedoara are programate şi câteva jocuri amicale, printre adversarii stabiliţi până acum numărându-se Luceafărul Oradea şi CS Ineu. Pe 26 ianuarie, „negru-albaştrii” se vor deplasa la Rovinari, pentru un test cu echipa locală, pe o suprafaţă sintetică, lista partidelor de verificare urmând să fie completata în zilele următoare.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Raţ, Dragotă, Ilie
Fundaşi: Ambruş, Dosan, Buta, Şoit, Roiu, Bier, Cuciula, Stroia
Mijlocaşi: Munteanu, Zdrîncu, Trăşcan, Găceanu, Ungureanu, Pepenar, Vişan, Făgărăşanu, R. Cristian, Vajda, Grozoni, Drăgoescu
Atacanţi: Suciu, Nicula, Lintaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc