AcasăSPORTFC Hunedoara, la cea mai categorică victorie din acest sezon

FC Hunedoara, la cea mai categorică victorie din acest sezon

FC Hunedoara - Europa Alba Iulia  9427Băieţii antrenaţi de Marius Opric au avut chef de fotbal. Au reuşit cea mai clară victorie din acest sezon, 4-0, cu Europa Alba Iulia (Chişineu Criş), după un meci în care au beneficiat de superioritate numerică mai bine de 70 de minute
Andrei Făgărăşanu a reuşit o „dublă” şi a ajuns la cota şapte în acest sezon. La fel ca şi colegul său din linia mediană, Ciprian Pepenar, care împreună cu Andrei Suciu a dat proporţii scorului.

Pauza forţată luată odată cu neprezentarea celor de la FCM Turda le-a prins bine hunedorenilor. „Gloanţele” pregătite pentru alb-roşii le-au încasat arădenii de la Chişineu Criş, care veneau pe Cerna cu doar o singură înfrângere suferită în acest retur, dar şi cu gândul de a smulge un punct liderului. Toate planurile le-au fost date peste cap, după nici un sfert de oră când experimentatul Flavius Băd a luat mai repede calea vestiarelor, după o intrare dură la Cuciula, undeva la mijlocul terenului. Moment numai bun pentru a stârni apetitul gazdelor. Pe rând, Pepenar, Făgărăşanu şi Suciu au hăituit defensiva oaspete într-un preambul dulce-acrişor pentru ceea ce avea să urmeze. Trăşcan şi Pepenar au făcut legea pe stânga, ultimul l-a servit ideal pe Făgărăşanu şi „şeptarul” Hunedoarei a trimis, imparabil, cu latul, în vinclul din dreata porţii lui Rusu (36). Câteva minute mai târziu, flancul opus, acelaşi „deranj”, aceeaşi poftă. Vîrtan „saltă” mingea peste adversarul direct, până la R. Cristian care centrează perfect în şase metri, de unde acelaşi Făgărăşanu scutură plasa pentru a doua oară (43), iar forcingul Hunedoarei se opreşte doar la fluierul lui Omuţ. Se respiră, se regrupează, iar actul secund începe la fel cum s-a terminat primul. Băieţii lui Opric se năpustesc asupra careului lui Rusu, şi Pepenar, Cuciula şi Făgărăşanu îl pun, fiecare, la grea încercare, în decurs de doar câteva minute. Golul trei vine logic, după o altă fază de pus în ramă. Robert Cristian pune un călcâi pentru Vîrtan, care centrează excelent în „gura porţii”, de unde „Pepi” nu iartă (61). 60 de secunde mai târziu îi vine rândul şi lui Suciu. Vârful Hunedoarei profită de un cadou venit de la fundaşii adversi, accelerează şi trimite elegant în lung pe lângă un Rusu debusolat. Descătuşare! Terenul rămâne înclinat spre Peluza Nord, iar Ionuţ Radu şi Lintaru mai ratează câteva oportunităţi de a puncta şi a cincea oară. Finalul bun e umbrit de eliminarea lui Trăşcan, care vede roşu direct pentru proteste virulente şi trebuie să ia loc în tribună, din nou, taman când începuse să se simtă tot mai bine pe stânga. 4-0, un prim fel delicios, pe măsura poftei din teren şi din tribune. Următoarea „porţie”, la finele săptămânii, la Oşorhei.
FC Hunedoara 4 (2)
Dragotă – Vîrtan, Bier, Cuciula, Trăşcan – Găceanu (Vişan ’75), Vajda (cpt.) (Roiu ’84) – R. Cristian, Făgărăşanu, Pepenar (Lintaru ’67) – Suciu (I. Radu ’68).
Antrenor: Marius Opric
Europa Alba Iulia 0 (0)
Fl. Rusu – Fritea, Man, Toseschi (cpt.), Condrea (Loga ’78) – Hîrciaga (Popa ’63), Cl. Ban, Contor (Circov ’54), Apetri (Pirtea ’80) – Bucur, Fl. Băd.
Antrenor: Lucian Ciba
Marcatori: Făgărăşanu (2), Pepenar, Suciu.
Eliminaţi: Trăşcan (’80) / Fl. Băd (’14)
Arbitru: Marius Omuţ (Oradea). Asistenţi: Ciprian Fiter (Oradea) şi Cristian Bologan (Ştei).
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 800

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc